Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Serialul Las Fierbinți, lider de audiență pe toate segmentele de public!

Foto Credit: PRO TV
Redactia Radar de Media

Published

on

Aseară, Dalida a intrat în depresie din cauza lui Dorel și a buchetului de mireasă prins de acesta la nunta Tigroaicei. Secretara primarului s-a închis în casă și l-a amenințat pe fratele lui Bobiță că dacă nu-i aduce buchetul o să-i trimită controale la cârciumă. Speriat și cu ochii în lacrimi, Dorel s-a conformat chiar dacă și el își dorea să ajungă în fața altarului. Marți seară, milioane de români s-au bucurat de comedie la PRO TV!

Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Episodul de marți a înregistrat 11.4 puncte de rating și 31.1% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, antena 1 avea 5.8 puncte de rating și 15.8% share. La nivel național, aproape 2.4 milioane de români au urmărit, minut cu minut, tragedia creată de un buchet de mireasă, iar în minutul de aur de la ora 20:55, aproape 2.9 milioane de telespectatori încercau să înțeleagă de ce Dalida nu s-a măritat până acum.

Prin ce situații nebănuite vor trece fierbințenii, dar și cum va continua această tragedie a buchetului neprins de Dalida, vedem joi seară, într-un nou episod Las Fierbinți.

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending