Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Serialul Las Fierbinți, lider de audiență pe toate segmentele de public!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, Dalida a intrat în depresie din cauza lui Dorel și a buchetului de mireasă prins de acesta la nunta Tigroaicei. Secretara primarului s-a închis în casă și l-a amenințat pe fratele lui Bobiță că dacă nu-i aduce buchetul o să-i trimită controale la cârciumă. Speriat și cu ochii în lacrimi, Dorel s-a conformat chiar dacă și el își dorea să ajungă în fața altarului. Marți seară, milioane de români s-au bucurat de comedie la PRO TV!

Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Episodul de marți a înregistrat 11.4 puncte de rating și 31.1% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, antena 1 avea 5.8 puncte de rating și 15.8% share. La nivel național, aproape 2.4 milioane de români au urmărit, minut cu minut, tragedia creată de un buchet de mireasă, iar în minutul de aur de la ora 20:55, aproape 2.9 milioane de telespectatori încercau să înțeleagă de ce Dalida nu s-a măritat până acum.

Prin ce situații nebănuite vor trece fierbințenii, dar și cum va continua această tragedie a buchetului neprins de Dalida, vedem joi seară, într-un nou episod Las Fierbinți.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending