Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Serialul Las Fierbinți, lider de audiență pe toate segmentele de public!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, Dalida a intrat în depresie din cauza lui Dorel și a buchetului de mireasă prins de acesta la nunta Tigroaicei. Secretara primarului s-a închis în casă și l-a amenințat pe fratele lui Bobiță că dacă nu-i aduce buchetul o să-i trimită controale la cârciumă. Speriat și cu ochii în lacrimi, Dorel s-a conformat chiar dacă și el își dorea să ajungă în fața altarului. Marți seară, milioane de români s-au bucurat de comedie la PRO TV!

Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Episodul de marți a înregistrat 11.4 puncte de rating și 31.1% share pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, antena 1 avea 5.8 puncte de rating și 15.8% share. La nivel național, aproape 2.4 milioane de români au urmărit, minut cu minut, tragedia creată de un buchet de mireasă, iar în minutul de aur de la ora 20:55, aproape 2.9 milioane de telespectatori încercau să înțeleagă de ce Dalida nu s-a măritat până acum.

Prin ce situații nebănuite vor trece fierbințenii, dar și cum va continua această tragedie a buchetului neprins de Dalida, vedem joi seară, într-un nou episod Las Fierbinți.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending