Connect with us

Analize

AUDIENTE TV: Serialul turcesc Kosem de la Kanal D a fost pe primul loc la orase! Cum arata situatia pe toata tara?

In minutul de maxima audienta, peste un milion si jumatate de romani din intreaga tara urmareau serialul fenomen ce a cucerit rapid Romania.

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]Aseara, serialul turcesc “Kosem” a pozitionat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe segmentul de public All Urban.

In minutul de maxima audienta, peste un milion si jumatate de romani din intreaga tara urmareau serialul fenomen ce a cucerit rapid Romania. La nivelul intregii tari, productia a clasat Kanal D pe locul doi, la mica diferenta fata de liderul de piata.

 

Pe acest interval orar PRO TV a difuzat filmele artistice “Paul, mare politist la mall” si “Ucigaşi de schimb”, iar Antena 1, emisiunea “Te pui cu Blondele?”. Posturile de stiri au relatat despre protestele din Bucuresti si tara.

 

Aseara, in intervalul 20:00 – 23:00, Kanal D a inregistrat 7,1% rating si 13,7% cota de piata, in randul publicului de la orase, si 7,2% rating si 14,0% cota de piata, pe segmentul de public National.

O medie de peste un milion (1.292.000) de romani din intreaga tara urmareau aseara serialul de la Kanal D. In minutul de aur, atins la 21:46, in fata micilor ecrane, la Kanal D, se aflau 1.594.000 de telespectatori din intreaga tara.

 

PUBLICUL URBAN 

Time BandsChannelsRtg%Shr%
20:00-23:00Kanal D7,113,7
 Pro TV6,512,6
 Antena 34,99,6
 Antena 14,79,1
 Romania TV3,67,0

 

PUBLICUL NATIONAL 

 ChannelsRtg%Shr%
20:00-23:00Pro TV7,314,2
 Kanal D7,214,0
 Antena 14,99,5
 Antena 33,97,6
 Prima TV3,97,5

 

Foto Credit: KANAL D

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Cum au relatat protestele principalele staţii: PRO TV, TVR, România TV, B1TV, Realitatea TV, Antena 3 sau Digi 24?

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending