Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Serialul VLAD a fost din nou lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară am aflat poveștile de viață ale aliaților lui Vlad, Micky și Barbu, dar am aflat și cine este, de fapt, Tibi, de unde a plecat și ce urmărește el. Tot luni, Vlad a trecut prin alte două momente extrem de emoționante și grele totodată: întâlnirea cu mama lui, Maria, în casa Dragomir, și ieșirea la cină cu Eliza și Roxana, unde și-a amintit momentele petrecute împreună cu iubita lui, înainte de a fi trădat și trimis la închisoare.

Al cincilea episod VLAD a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, VLAD a înregistrat 8.8 puncte de rating și 21.7% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.6 milioane de telespectatori au urmărit povestea VLAD.

Vlad a fost cel care i-a salvat pe Micky și pe Barbu, oamenii care sunt acum alături de el necondiționat. Fost jucător înrăit de poker, care a pierdut totul pe masa de joc, Barbu a fost la un pas să se sinucidă, însă a reînceput să lupte și să facă tot posibilul să se îndrepte pentru familia lui. Micky era în trecut iubita unui samsar și, dintr-o întâmplare, Vlad i-a schimbat în totalitate drumul în viață. Tot aseară, în cel de-al cincilea episod VLAD, am aflat că Tibi, mâna dreaptă a lui Leo, este, de fapt, omul lui Cezar. Tibi a fost în închisoare, protejat al inginerului, așa cum a fost și Adrian, iar acum se află în slujba lui Vlad. Când a fost eliberat, a intrat într-un joc dublu. Pe de-o parte este aliatul lui Cezar și al lui Vlad, pe de alta, lucrează oficial pentru Leo și îl ajută în tot ceea ce face.

Vlad a ajuns din nou în casa Dragomir, însă de data aceasta acolo s-a întâlnit cu fratele lui, Răzvan, și cu mama sa, Maria, și a trăit momente extrem de emoționante. Încercând să se apropie din ce în ce mai mult de Roxana, Vlad a invitat-o la cină, iar cu ei a mers și Eliza. Locul ales a fost cel în care, cu ani în urmă, Adrian îi declara dragostea iubitei sale. În tot acest timp, în viața lui Ștefan și-a făcut apariția Carla, o femeie extrem de atrăgătoare. Cum îl va influența și care este planul ei, vedem săptămâna viitoare.

Lunea viitoare, de la 20:30, povestea serialului VLAD continuă cu noi detalii și răsturnări de situație.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending