Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV: Show-ul lui Dan Negru a fost pe placul românilor! Next Star, lider de audienţă!

Published

on

Copiii au făcut spectacol, joi seara, la “Next Star”, cu demonstrații de beatbox, acrobații pe cal, muzică, dans și acro dance (o combinațte de balet și gimnastică ritmică). Deși copiii s-au prezentat în concurs extrem de bine pregătiți, jurații Pepe, CRBL, Alina Eremia și Dorian Popa au fost mai exigenți ca niciodată.

Cu toată rigurozitatea de care jurații au dat dovadă, CRBL a acordat joi seara primul trofeu Golden Star al sezonului, Yasminei Butilă, o fetiță de zece ani din Bistrița, care l-a lăsat fără cuvinte cu o demonstrație de acro dance, trimițând-o astfel direct în Marea finală.

 

Pentru cei care nu știu, în acest sezon fiecare jurat are dreptul să trimită direct în finală câte un concurent care l-a uimit cu talentul extraordinar de care dispune. Astfel, Pepe, Alina, Dorian și CRBL au pe masă câte un trofeu Golden Star pe care îl pot folosi o singură dată în acest sezon, oferindu-l acelui participant care îi va impresiona în mod deosebit.

next star antena 1

 

Cum CRBL a acordat aseară Golden Star-ul său, rămâne de văzut cui vor reveni celelalte trei trofee.
Ediția de joia aceasta l-a desemnat câștigător pe Eduard Ungureanu, un copil de 12 ani, din Brașov, care a interpretat dumnezeiește hit-ul ”Mamma Knows Best”, al inconfundabilei Jessie J. Momentul său a fost apreciat deopotrivă de cei patru jurați, care l-au trimis astfel în Marea Finală a celui de-al șaptelea sezon.

Cine sunt următorii copii talentați care vor intra în competiție, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 29 septembrie, ora 20.30, în următoarea ediție “Next Star”.

 

Foto Credit: Antena 1

 

Facebook Comments Box

Pagini: 1 2

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. JUKAN

    23 septembrie 2016 at 15:52

    MINCIUNI GOGONATE , MAI LASA NE DOAMNA CU ABURELILE PRO A FOST PE PRIMUL LOC

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending