Connect with us

Emisiuni

AUDIENTE TV: Show-ul „Next Star”, lider de audienta la orase si in toata tara

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Cea de-a 100-a editie a show-ului „Next Star”, prezentata de Dan Negru, la Antena 1, a fost sambata seara lider de audienta, la orase si in toata tara.

            Editia care a desemnat-o castigatoare pe mica balerina Olimpia Cărăuleanu (11 ani), din Constanța, a adunat in fata micilor ecrane 1.464.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toata tara, in minutul de maxima audienta, de la 22.38.

            Asadar, la nivelul publicului national, Antena 1 s-a aflat pe primul loc in clasamentul audientelor si a obtinut sambata seara, pe perioada difuzarii emisiunii (20.00-23.04), o audienta medie de 5,5 puncte de rating si o cota de piata de 15,8%, in timp ce urmatorul clasat, Pro TV, inregistra 4,2 puncte de rating si o cota de piata de 12,1%.

De asemenea, la nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 ramane lider cu o audienta medie de 5,3 puncte de rating si o cota de piata de 15,4%, urmata de Romania TV, cu 4,3 puncte de rating si 12,6% cota de piata.

Sambata seara, la Antena 1,Olimpia Cărăuleanu (11 ani), din Constanța, a câștigat cea de-a o suta ediție a show-ului “Next Star” și s-a calificat în marea finală a celui de-al nouălea sezon al emisiunii prezentate de Dan Negru. Olimpia a adus baletul clasic pentru prima dată pe scena de la “Next Star” și i-a impresionat pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa cu grația și talentul său.

Mă simt minunat. Nu-mi vine să cred că am câștigat!”, spune mica balerină, la finalul serii.

Copilul care a impresionat cel mai tare câștigă, așa cum trebuie să se întâmple la un concurs adevărat. Eram atât de mândru că, pe lângă cele 200 de premii câștigate până acum, Olimpia adaugă și această calificare în marea finală „Next Star””, spune juratul Dorian Popa.

Olimpia a făcut un spectacol foarte frumos în seara aceasta și merită din plin acest premiu”, adaugă Lidia Buble.

Cea de-a opta ediție “Next Star” a celui de-al nouălea sezon a adus pe scena talent show-ului destinat copiilor numere diverse și spectaculoase. Balet și levitație, teatru și desen pe apă, dansuri populare și experimente chimice, muzică, dar și un număr de teatru nonverbal, bazat pe bătăi din palme, dar și de instrumente neconvenționale, precum creioane și foi de hârtie, cu toate s-au regăsit pe scena show-ului. Momentele au fost susținute de copii talentați, veniți din diferite zone ale țării, ca să le arate juraților Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa ce știu ei mai bine să facă.

În cadrul acestei ediții, două vedete, Alex Velea și Andrei Ștefănescu, au venit să le dea o mână de ajutor unor copii talentați la muzică și teatru. Alex a cântat în duet cu Sara, o fetiță de șase ani, din Oradea, iar Andrei i-a dat replica lui Alex (10 ani), din Ploiești. Și de această dată, concurenții l-au avut alături, în culise, pe Șerban Copoț, co-prezentatorul show-ului, care i-a încurajat și le-a aflat impresiile la cald, după coborârea de pe scenă.

Cel mai apreciat moment dintre cele 12 susținute pe scena celei de-a opta ediții a actualului sezon a fost declarat cel al Olimpiei Cărăuleanu (11 ani), din Constanța, care i-a impresionat pe jurați cu numărul ei de balet clasic.

Advertisement

Cine sunt următorii concurenți care vor urca pe scena celui mai iubit talent show pentru copii din România, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 11 august, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Next Star” prezentata de Dan Negru.

 

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 4 august 2018

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending