AUDIENŢE TV: Show-ul PE BUNE prezentat de Andi Moisescu, lider de audienţă pe publicul comercial - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV: Show-ul PE BUNE prezentat de Andi Moisescu, lider de audienţă pe publicul comercial

Published

on

Lia Bugnar și Marius Manole au făcut aseară echipă cu Diță și Natanticu, s-au distrat și au aflat răspunsurile pe bune ale unor unor întrebări surprinzătoare adresate de Andi Moisescu.

Cele două echipe au jucat miercuri 13 runde și au aflat ce competiție are loc în fiecare an în ianuarie în Australia, ce conținea pasta de dinți până în anul 1945 sau  de ce este ursul panda un animal cu adevărat special. La finalul ediției, Cosmin Natanticu și Marius Manole au reușit să câștige premiul pentru susținătorii lor.

 

Ediția Pe bune?! de miercuri seară a fost lider de audiență și a înregistrat 7.5 puncte de rating și 25.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 4.6 puncte de rating și 15.5% share.

 

Lunea viitoare, de la 22:30, Antonia și Benny Adegbuyi spun Pe bune?! și sunt gata să aducă distracția în platoul quiz show-ului găzduit de Andi Moisescu.

 

Foto Credit: PRO TV

Advertisement

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending