AUDIENȚE TV Show-ul SuperStar România a fost lider absolut de audiență! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Show-ul SuperStar România a fost lider absolut de audiență!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O seară de senzație la SuperStar cu momente incredibile care au ridicat juriul în picioare și au demonstrat că talentul este la cote înalte. Concurenții au oferit interpretări de neuitat și au reușit să obțină DA-urile mult visate. Dintre cei prezenți pe scenă, în următoarea etapă s-au calificat: Eleonora Filipoiu, Ștefan Suciu, Andreea Manolache, Mădălina Gaivas, Mădălin Mușat, Maria Palii, Diana Gutu și Anastasia Chirillovskaia.

Emisiunea SuperStar a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 8.4 puncte de rating și 23.8% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.1 puncte de rating și 14.4% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:27 – 23:25, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 6.8 puncte de audiență și 22.6% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 3.8 puncte de rating și 12.8% share.

Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 20:50, aproape 1.8 milioane de români se uitau la emisiune.

Raluka: ”Îmi dau seama cât de important este momentul ăsta pentru ei

De la ora 20:00, show-ul merge mai departe. După 11 ediții în care au avut ocazia să cunoască în jur de 150 de concurenți, jurații au preluat din emoțiile și trăirile acestora. Raluka chiar va face o confesiune în baza experienței ei și a ceea ce a văzut: ”Îmi dau seama cât de important este momentul ăsta pentru ei”.

Pe scenă își vor face apariția concurenți cu povești extrem de diferite. Printre aceștia se va regăsi o concurentă care face dublaj de voce de peste 13 ani, de când era doar un copil. Deși iubește ceea ce face, vine la SuperStar pentru că i se întâmplă să cânte foarte des prin casă. ”Mi-e teamă că nu o să mă ridic la așteptările mele”, va admite înainte de a intra pe scenă. Va reuși să își depășească emoțiile și să demonstreze că merită ca adevărata ei voce să fie auzită?                                                                                                   

Nu ratați SuperStar România de la ora 20:00, pe PRO TV sau, în avans, pe voyo.ro!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending