Connect with us

Analize

AUDIENȚE TV Show-ul #unusiunu se menține în poziția de lider! Vezi cu cine a concurat?

Avatar

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Sunt oameni pe care-i vezi pe stradă, te întâlnești cu ei și nu îți imaginezi, în viața ta, că au puterea de a face o țară întreagă să plângă, să râdă, să rămână șocată. Se poate!”, spune Smiley despre oamenii frumoși pe care-i vedem pe cea mai mare scenă a talentului. Despre curajoșii care cred în ei și în ceea ce pot face, Andi declară: ”Niciodată nu o să mă opresc din a visa. Și niciodată nu o să mă opresc din a-i încuraja pe cei din jurul meu să viseze”.

 

O astfel de concurentă care nu a încetat niciodată să creadă în puterea ei am cunoscut aseară. Liliana Khemi are 60 ani și a lucrat în diferite țări până a revenit acasă, unde se ocupă de sănătatea ei. Era în Statele Unite când a aflat că are cancer și nu a primit ajutorul nimănui. Așa a înțeles că ”tratamentul este voința”. Și visul ei: de a cânta! Iar visul ei a fost recompensat cu aplauze și cuvinte frumoase de la jurați. ”Am descoperit un timbru frumos”, i-a zis Andra. Iar Alexandra a completat: ”Am simțit emoția. Sunteți tânără”.

 

În intervalul 20:28 – 23:03, PRO TV a înregistrat 9.2 puncte de rating și 22.7% share în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce ANTENA 1 (Chefi la Cutite) avea 8.0 puncte de rating și 19.6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, show-ul a înregistrat 8.0 puncte de rating și 22.5% share.

 

Calificați în următoarea etapă sunt: Ștefania Grapa, Alesia Vornicu, Queens Bee, Iasmina Buzea, Liliana Khemi, Geanina Militaru, Corul Meloritm, Dara Alexa și Andrada Olteanu.

 

Talentul este #unusiunu, iar show-ul merge mai departe. Nu ratați vineri, de la 20:30, o nouă ediție și ocazia de a vedea alți oameni cred în visul lor!

Românii au talent – #unusiunu

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending