AUDIENȚE TV Spania și Italia sunt primele echipe calificate în semifinalele EURO 2020. PRO TV, din nou lider! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

AUDIENȚE TV Spania și Italia sunt primele echipe calificate în semifinalele EURO 2020. PRO TV, din nou lider!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Se strâng rândurile, nu mai e loc de ratări și fiecare gol poate fi echivalent cu o calificare înspre ultima etapă a competiției. Aseară, a început etapa sferturilor cu două meciuri spectaculoase care au condus spre clarificarea componenței primei semifinale de la EURO 2020.

 

De la ora 19:00, Elveția și Spania au deschis spectacolul fotbalistic al etapei sferturilor. După victoriile surprinzătoare obținute anterior, elvețienii sperau la o nouă minune. Însă, începutul meciului nu a fost de partea lor, în minutul 8, Zakaria marcând un autogol care a dus Spania în avantaj. Shaqiri a reușit egalarea în minutul 68, iar scorul a rămas la 1-1 până la final. Nici prelungirile nu au reușit să le departejeze, așa că echipele au ajuns la penalty-uri. După numeroase ratări, Spania a reușit să puncteze de 3 ori la penalty-uri, în timp ce elvețienii o singură dată. Astfel cu 1-1 (1-3 la penalty-uri), Spania se califică în semifinale și visul marei finale este tot mai aproape.

 

Cel de-al doilea meci din sferturi a început la ora 22:00 și le-a pus față în față pe două dintre marile favorite ale turneului: Belgia și Italia. Prima repriză a fost una spectaculoasă din punct de vedere al golurilor, italienii marcând de două ori prin Barella și Insigne în minutele 31 și 44, iar belgienii o dată prin Lukaku, în prelungiri. Cea de-a doua repriză nu a mai consemnat niciun gol, așa că italienii continuă traseul perfect și adună o nouă victorie la EURO. În semifinale, Italia va întâlni Spania într-o confruntare de zile mari.

 

Victoria obținută de Spania în fața Elveției, la penalty-uri, a fost lider de audiență în intervalul 19:00 – 21:42. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 9.0 puncte de rating și 33.9% cotă de piață, mai mult decât dublu față de ANTENA 1 care avea doar 4.1 puncte de audiență și 15.4% share. În același interval, la nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a înregistrat 8.2 puncte de audiență și 37.5% share, în timp ce ANTENA 1 avea 3.1 puncte de audiență și 14.0% share.

 

Meciul decis de italieni în fața belgienilor, încă din prima repriză, a fost, de asemenea, lider de audiență! Disputa a înregistrat 11.3 puncte de rating și 33.5% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD față de televiziunea de KANAL D care avea doar 7.1 puncte de rating și 21.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 22:00 – 23:56, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 10.5 puncte de audiență și 37.6% cotă de piață, în timp ce KANL D avea doar 4.8 puncte de rating și 17.2% share.

 

Astăzi se încheie etapa sferturilor!

 

2 locuri au mai rămas disponibile în semifinale, iar astăzi se vor ocupa! De la ora 19:00, Cehia va întâlni Danemarca într-un duel al echipelor care în etapa grupelor nu au reușit să impresioneze, însă care și-au revenit în etapele eliminatorii. Ultimul meci al sferturilor are loc la ora 22:00 între Ucraina și Anglia. Cine se califică și cine pleacă acasă, aflăm în acestă seară.

 

Meciurile fără egal pot fi văzute, în direct, de oriunde ați fi, la PRO TV și pe VOYO!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending