Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV ŞTIRI: Pentru prima dată Realitatea TV ajunge pe podium, Digi 24 creşte pe urban, iar B1TV rămâne în coada clasamentului! Cum arată situaţia pentru Antena 3 şi România TV?

Avatar

Published

on

RADAR DE MEDIA vă prezintă analiza lunară a cifrelor de audienţă înregistrate de posturile de stiri în luna FEBRUARIE 2017 pentru publicul naţional şi urban. 

 

Cifrele sunt calculate la nivelul întregii zile şi sunt prelucrate şi furnizate de ARMA/Kantar Media. 

  • Cifre de audienţă generale pentru luna febaruarie 2017, aici.  
  • Cifre pentru posturile de stiri, ianuarie 2017, aici.

 

PUBLICUL NATIONAL 

Posturile de ştiri, la nivelul publicului naţional au înregistrat audienţe mari, însă mai mici faţă de lună precedentă, iar lider de audienţă rămâne postul România TV, care s-a clasat pe primul loc cu o audienţă medie de 1.82% rating şi 6.88% share, în timp ce principalul concurent, postul Antena 3 a obţinut 1,69% rating şi 6,74% share.

B1TV s-a clasat pe locul 4 la mică diferenţă faţă de locul 3 adjudecat de Realitatea TV, care după foarte mult timp ocupa un loc pe podium. Astfel Realitatea TV obţine 0,52% rating şi 1,96% cota de piaţă, în timp ce B1TV cumulează 0,5% rating şi 1,88% share.

Digi 24 obţine locul 5 cu un total de 0,45% rating şi 1,67% share.

 

 

PUBLICUL URBAN

La nivelul publicului urban staţia România TV este în continuare lider de audienţa cu o medie de 2,05% rating şi 8,16% share, în timp ce staţia Antena 3, rămâne pe locul secund cu un total de 1,99% rating şi 7,92% share.

Digi 24 trece pe locul 3 la nivelul publicului de la oraşe cu o medie de 0,66% rating şi 2,61% share, urmat de Realitatea TV – 0.61% rating şi 2,48% cota de piaţă.

Postul B1TV rămâne pe ultima poziţie şi pe publicul urban cu un total de 0.44% rating şi 1.78% cota de piaţă.

 

Mai multe detalii in graficele de mai jos:

 

AUDIENTE TV RADAR DE MEDIA, POSTURI DE STIRI, LUNA FEBRUARIE 2017, PUBLICUL NATIONAL

 

AUDIENTE TV RADAR DE MEDIA, POSTURI DE STIRI, LUNA FEBRUARIE  2017, PUBLICUL URBAN

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa: Kantar Media Audiences, Copyright: ARMADATA S.R.L.

Grafice: RADAR DE MEDIA

 

Foto Credit: RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending