Audienţe TV: Știrile Kanal D de duminică seară, prima opțiune a telespectatorilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Conform datelor furnizate de Kantar Media, Kanal D s-a clasat pe primul loc, pe două categorii de public monitorizate, cu grupajul informativ prezentat de Silvia Ioniță.

Duminică, în intervalul orar menționat mai sus, Kanal D a fost lider de piață când a înregistrat 5.1 puncte de rating și 12,1% cota de piață pe targetul Național, respectiv 3.9 puncte de rating și 10,2% cota de piață pe targetul All Urban.

Grupajul informativ Kanal D de la ora 18:00 a fost urmărit de o medie de 889.000 de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 18:15, peste un milion (1.023.000) de români erau cu ochii pe Știrile Kanal D.

Grupajele informative Kanal D le prezintă telespectatorilor informația relevantă și cele mai importante subiecte de pe agenda publică. O echipă dedicată de reporteri acoperă cele mai de impact evenimente din diferite zone ale ţării, aducând cu profesionalism celor din faţa micilor ecrane ştirile care contează.

Advertisement

Nu pierdeți Știrile Kanal D, de luni până vineri, de la 9:00, 12:00 și 19:00, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12:00 și 18:00. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending