Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: SuperNeatza cu Răzvan şi Dani, lider de audienţă

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Cea mai nouă ediţie Super Neatza cu Răzvan şi Dani, difuzată duminică, 17 aprilie, la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţă, atât la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, cât şi la nivel urban.

Astfel, conform Kantar Media, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 54 de ani, în intervalul 09:00 -13:00, la Antena 1, Super Neatza cu Răzvan şi Dani a înregistrat un rating mediu de 3.2 puncte şi 18.1% cota de piaţă, fiind urmată de PRO TV cu 3 puncte de rating şi 17% cota de piaţă. Şi la nivel urban, matinalul de la Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor.

Cel mai urmărit matinal din România, Super Neatza cu Răzvan şi Dani, face casă bună cu distracţia şi bifează o nouă relocare cu multă distracţie, voie bună şi premii pe măsură. În Duminica Floriilor, încă de la primele ore ale dimineţii, întreaga echipă a matinalului a transmis live, vreme de patru ore, dintr-un mall din sudul Bucureştiului, la aniversarea a 12 ani de existenţă pe piaţa de profil.

De Florii, gaşca matinalilor a avut şi propriul sărbătorit, pe Florin Ristei, iar alături de el au venit mare parte dintre concurenţii celui mai nou sezon Te cunosc de undeva! Oana Radu, Mandinga, Connect-R şi What’s Up sunt doar o parte dintre artiştii care le-au trecut pragul matinalilor în ediţia specială Super Neatza şi au participat la concursurile pregătite special pentru vizitatorii mall-ului, unele cu premii pe măsură.

Advertisement

De-a lungul timpului, îndrăgita echipă a matinalului nu s-a dat în lături de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apă sau din aer, au locuit o săptămânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar să construiască un platou excepţional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouă premieră în televiziune sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-54 Urban, Urban şi Naţional
Perioada 17 aprilie 2022

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending