AUDIENȚE TV Telespectatorii au urmărit aseară goana după platină din Las Fierbinți - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Telespectatorii au urmărit aseară goana după platină din Las Fierbinți

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Luni seară, în Las Fierbinți, Dorel a început goana după platină, Firicel a devenit cobai uman, iar Dalida a încercat să-și găsească jumătatea online, însă fără niciun rezultat favorabil.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.6 puncte de rating și 28.1% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 9.3 puncte de rating și 22.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.5 puncte de audiență și 28.4% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 8.2 puncte de rating și 24.6% share. La nivel național, aproape 2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Firicel a găsit calea cea mai ușoară de a face rost de bani, a devenit cobai uman și trebuia să primească o sumă considerabilă în urma experimentului în care a decis să se implice. Celentano a încercat să-i explice că pastilele pe care le lua puteau avea efecte adverse și în cele din urmă l-a convins să dea în judecată compania și să câștige banii fără niciun fel de tratament. Planul nu le-a reușit, au ieșit din biroul directorului șifonați și hotărâți să devină cobai pe băutură.

Supărată că este singură de prea mult timp, Dalida, cu ajutorul Aspirinei, a devenit “Matilda” și totodată posesoarea unui profil pe un site de matrimoniale. După cele trei întâlniri avute, ultima cu Ahile, în spatele căruia se ascundea primarul, a decis să renunțe la această metodă de a-și găsi jumătatea.

Dorel a găsit un colecționar de mașini de cusut și a făcut tot posibilul să găsească una în sat, pe care să o vândă pe bani grei. Giani i s-a alăturat, au găsit la Brânzoi mașina de cusut care urma să-i îmbogățească, dar în final au rămas fără ea și cu banii luați.

Joi, aventurile continuă, de la 20:30, în Las Fierbinți.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending