Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENȚE TV Totul e bine când se termină cu bine în Las Fierbinți! Serialul a fost lider absolut!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Aseară, în Las Fierbinți, Dalida a încercat să se apropie de curier și i-a urmat sfaturile lui Firicel, dar fără succes. Bărbatul nu a răspuns avansurilor ei și a insistat să facă rost de adresa lui Firicel. În cele din urmă, după ce a înțeles care-i sunt preferințele, Dalida a rămas singură să mănânce gogoșile pregătite și să savureze cafeaua.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 10.8 puncte de rating și 28.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp Antena 1 a avut 5.6 puncte de rating și 14.8% share. La nivel național, peste 1.7 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:58, aproape 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Deși supărat pentru tot ce i s-a întâmplat din cauza înscenării puse la cale de nevasta lui, Brânzoi a certat-o și i-a adus reproșuri, dar a iertat-o în cele din urmă. I-a lăsat banii pe care i-a dat, dar nu a uitat întreaga situație la care a fost expus.

Dacă Vasile a scăpat de întrebările prefectului, pentru colegul lui expert la geografie lucrurile nu au fost atât de simple și a fost nevoit să-și demonstreze abilitățile de supraviețuire subacvatică.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending