AUDIENŢE TV: Ultima ediţie IUMOR a fost pe placul romanilor. Show-ul, lider de piaţă! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENŢE TV: Ultima ediţie IUMOR a fost pe placul romanilor. Show-ul, lider de piaţă!

Published

on

Cea de-a 11-a ediţie a celui de-al patrulea sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20:45 și 23:00, la Antena 1, a fost lider de audiență, atât pe publicul comercial din mediul urban, cât și la nivelul întregului public din mediul urban.

 

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 8,7 puncte de rating și 20% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 6,7 puncte de rating şi 15,5 cotă de piaţă.

iUmor a fost lider și la nivelul întregului public din mediul urban cu o audiență medie de 6,7 puncte de rating și 13,7 cotă de piață, în timp ce poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv cu 5,2 puncte de rating și 10,5 cotă de piață.

În minutul de aur, 20:54 peste 1,5 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau producția Antena 1.  

 

Ediția de duminică a fost şi ultima de audiții, astfel că pe 3 decembrie telespectatorii vor putea urmări un BEST OF al celor mai tari momente ale artiștilor internaționali din toate cele patru sezoane. În doar două săptămâni, pe 10 decembrie, la marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon.

 

Advertisement

Alin Damian este un începător în lumea de stand-up comedy. Mai exact, ajuns la vârsta de 37 de ani, Alin s-a decis anul acesta că i-ar plăcea să lucreze în televiziune, iar acesta este modul în care crede că și-ar putea începe cariera. ”Eu am un singur plan: să câștig! Nu mă sperie concurența”, a spus Alin hotărât, înainte de a intra pe scenă. După ce i-au auzit însă primele replici, cei trei jurați l-au oprit dezamăgiți, în ciuda faptului că Alin a tot încercat să explice că el are glume bune în limba suedeză, pentru că locuiește de mai mulți ani în acea țară. Până la urmă s-a dovedit că Alin și cei trei jurați ”iUmor” nu vorbesc aceeași limbă, astfel că acesta a plecat acasă cu trei de NU.

 

Emanuel Drăguț a dovedit că știe să se joace cu vorbele într-un număr de stand-up, chiar dacă a recunoscut că repertoriul său este ușor limitat. Emoțiile și-au spus încă cuvântul, iar pe alocuri chiar a început să se blocheze. Ca urmare, a acesta a primit doar două dintre cele trei voturi ale juraților.

 

Primită foarte bine în sezonul 3 la ”iUmor”, Ștefania Dumitru a revenit anul acesta cu o nouă surpriză. De această dată, a renunțat la personajul ”Fetița din fântână” pentru rolul organizatorului unei licitații. ”A fost o ridiculizare a fenomenului ortodoxo-bisericesc din România care nu a jignit deloc, dar a avut foarte mult umor”, a apreciat Cheloo.

”Bravo de 30 de ori! Acesta este un număr de finală”, a lăudat-o și Delia, în timp ce Mihai Bendeac a fost de părere că numărul a fost monoton, iar Ștefania nu a simțit ritmul potrivit pentru numărul conceput de ea. Cu toate acestea, umorul fin al actriței a fost răsplătit cu 3 de DA.

 

Andreea Duță a mai participat și ea în sezonul 3, însă de această dată a venit fără partenera de scenă. Numărul său început bine, însă după câteva minute, Andreea a uitat numărul și a avut nevoie de câteva momente ca să își revină.

Advertisement

Mihai Bendeac a empatizat însă cu Andreea, el trecând la rândul său prin așa ceva. ”Am avut spectacol cu <Doi pe o bancă>. La premieră, era în sală maestul Victor Rebengiuc, pe care eu îl consider cel mai mare actor român și care jucase același rol pe care eu l-am jucat la Metropolis, în anii 1980 la teatrul Bulandra. Și pentru prima și ultima dată în viața mea, a început spectacolul și după un minut am avut primul blackout din 15 ani de carieră. Uitasem și numele personajului! În acele zece secunde, care au părut ani, ore… nu vrei să știi ce se întâmplă! Iar când am văzut-o pe fata asta, am revăzut momentul acela din viața mea”.

În cele din urmă, Andreea a putut continua, astfel că și-a câștigat cele două voturi necesare pentru a intra la vot, în aplicația ”iUmor”.

 

Kenris Murat a adus din Franța un număr prezentat în premieră în România, după cum s-a lăudat acesta. Iar muzică aleasă și combinată cu pantomima și magia i-a încântat pe toți cei trei jurați, care l-au lăudat pe Murat și i-au oferit trei voturi pozitive.

 

Violonistul Cristian Mirion a surprins cu apariția sa pe scena ”iUmor”. ”Băiatul acesta mi-a amintit instant de școală, de <Dinu Lipatti>. Când l-am văzut cu vioara în mână mi-am amintit de orele de meditație, de orchestră… Avem multe examene la instrument și aveam niște emoții de ne treceau toate apele, era îngrozitor>”, a mărturisit Delia. Numărul lui Cristian a improvizat un număr de umor în care citește partitura invers, i se rupe arcușul și tot reia, lucru care i-a amuzat pe cei prezenți. ”Toate lucrurile acestea se întâmplau și la noi la școală, mai ales la orchestră era ca la <iUmor>”, a mai spus Delia.

Mai mult, jurata a avut surpriza să descopere la final că ea și Cristian au fost colegi de școală, dar și la Conservator. ”Mi s-a părut că recunosc multe situații!”, a recunoscut Delia, reproșându-i doar că putea să folosească și mai multe dintre glumele făcute de ea și ceilalți colegi ai lor. Ca urmare, Cristian a primit doar votul Deliei, dar a promis că va reveni în sezonul următor pentru a-i câștiga de partea sa și pe Cheloo și Mihai Bendeac.

 

Advertisement

Pipino, cunoscut mai bine drept Spiderman din sezonul 3 de ”iUmor”, a revenit anul acesta după ce a câștigat faimă cu prima apariție. ”A dat norocul peste mine, am câștigat chiar și la Loto după ce am fost la emisiune!”, a spus Pippino. Nu la fel de norocoși s-au simțit și jurații când l-au revăzut. ”Este foarte obositor, a turuit…”, a spus Delia despre numărul în care Pipino a personificat un vânzător de teleshopping. În cele din urmă, Cheloo, Delia și Mihai Bendeac au cedat, i-au cerut să oprească numărul și l-au rugat să nu mai vină la ”iUmor”, apoi i-au oferit din toată inima trei voturi de NU.

 

 

În acest timp, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume!

Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro sau pot merge la casting în orașele:

  • CHIȘINĂU, 7 decembrie: Hotel Cosmos, ora 9.00
  • IAȘI, 9 decembrie: Universitatea Apollonia, ora 9.00
  • CLUJ-NAPOCA, 11 decembrie: Hotel Univers T, ora 9.00

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

 

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Advertisement

 

 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 26 noiembrie 2017
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending