Connect with us

Analize Audiente TV

AUDIENŢE TV: Un nou record pentru CHEFI LA CUŢITE, show-ul a înregistrat cel mai mare rating pe publicul comercial. Cifre, aici!

Emisiunea a fost din nou lider de piață absolut, pe toate categoriile de public, iar la nivelul punctelor de rating a înregistrat și un record: pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a obținut o medie de 13,3 puncte de rating și 31 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5,7 puncte de rating și 13,3 procente din cota de piață.

Published

on

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]Emisiunea a fost din nou lider de piață absolut, pe toate categoriile de public, iar la nivelul punctelor de rating a înregistrat și un record: pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

 

PUBLICUL COMERCIAL

 

Antena 1 a obținut o medie de 13,3 puncte de rating și 31 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5,7 puncte de rating și 13,3 procente din cota de piață.

În minutul de maximă audiență de la 21.46, peste 2 milioane de români erau cu ochii pe „Chefi la cuțite”.

 

PUBLICUL URBAN

 

In intervalul orar 20.30-23.31, Antena 1 a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul din mediul urban de 9,8 puncte de rating și 20,1% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al treilea, după Kanal D, cu 4,2 puncte de rating și 8,6 % cota de piață.

 

PUBLICUL NATIONAL

 

La nivelul întregii țări, „Chefi la cuțite” a fost lider de piață cu o audiență medie de 8,6 puncte de rating și 18,5 % cota de piață, Pro Tv ocupând și de data aceasta locul al treilea, tot după Kanal D, cu 4,4 puncte de rating și 9,5 % cota de piață.

 

 

            Azi la „Chefi la cuțite”, dedicație cu lăutari pentru chef Scărlătescu

 

Mâncarea bună merge de minune acompaniată de muzică! Asta și-a spus un concurent de la „Chefi la cuțite” care și-a propus să-i cucerească pe cei trei jurați nu numai cu bucate tradițioanle, ci și cu versuri compuse chiar de el.

Cunoscut în branșă drept Biloi din Mangalia, Florin Medeleanu este lăutar și improvizează versuri în funcție de context. Iar în ediția de marți seara îi va surprinde pe chefi cu o dedicație specială pentru chef Scărlătescu, pentru care va cânta în culise și chiar va compune versuri referitoare la prestația juratului din sezonul trecut. Dacă va lua cuțitele și, mai ales, ce vor spune chefii când îl vor auzi cântând, telespectatorii Antena 1 află marți, 21 februarie, de la 20.30.

 

Foto Credit: Antena 1

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Advertisement

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară – RADAR DE MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017: A început Etapa Preliminară de votare pentru desemnarea celor 10 finalişti care vor merge în următoarea etapă de votare – finală! La cele 15 categorii participante, cititorii au propus nominalizări, iar tot cititorii vor alege şi câştigătorii. Etapa preliminară de votare este deschisă în perioada 8 februarie – 19 mai …

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TVo oră ago

De Ziua Națională românii au ales PRO TV! Postul a fost lider absolut de audienta!

TV Divertisment Showo oră ago

Vocea României, 1 Decembrie 2023 – Primul LIVE: Melisa Antonesi, demonstrație de talent: ”Dedic această piesă tuturor românilor care au plecat departe”

AUDIENȚE TV2 ore ago

America Express, lider de audiență. Romică și Cătălin Țociu, salvați aseară de soarele verde de la eliminare

Emisiuni3 ore ago

Adi Hădean în această duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Program Special3 zile ago

Programul TV de pe 1 Decembrie 2023. Ce poți vedea la PRO TV de Ziua Națională a României

TV Divertisment Show3 zile ago

Alina Ceușan se alătură echipei Vocea României! Pe 1 decembrie trăim LIVE bucuria nostalgiei

Program Special3 zile ago

Ediție specială Observator – Parada militară de la Arcul de Triumf de 1 decembrie

RECOMANDARI TV3 zile ago

Bucură-te împreună cu întreaga familie în mini-vacanța de 1 Decembrie de super filme și seriale de la Disney+!

Reality Show4 zile ago

KANAL D pregăteşte cel mai inedit reality de aventură! Miza este uriaşă 1.000.000 de lei! Lovitură fatală pentru PRO TV! Celebrul post va „spulbera” concurența cu cel mai mare experiment social televizat din istoria televiziunii!

Reality Show4 zile ago

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat imunitatea mare aseară, la America Express

Program Special4 zile ago

PROGRAM SPECIAL DE ZIUA ROMANIEI De 1 Decembrie, TVR onorează Oamenii

Facebook

Advertisement

IN Trending