Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: Visuri la Cheie a fost peste show-urile lui Bendeac de la Antena 1! Cifre, aici!

Published

on

AUDIENTE TV: Cea de-a patra ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 12.4 puncte de rating și 28.9% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, Antena 1, care a obţinut 8.5 puncte de rating și 19.9% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:31, la nivel național, peste 1.8 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:06, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.3 milioane de români.

Pe acest interval orar, Antena 1 a difuzat emisiunea in Puii mei si serialul Baieti de oras cu Mihai Bendeac. 

 

Echipa Visuri la cheie a îndeplinit visul unei mame de a avea o locuință nouă pentru familia ei
Se spune că omul sfințește locul, dar pentru foarte mulți, a construi o casă înseamnă o viață de muncă și un țel aproape imposibil de realizat. Acolo unde există speranță, dorințele pot deveni realitate. Miercuri, echipa Visuri la cheie nu a reclădit doar o casă, a reclădit un vis, cel al familiei Papuc, din localitatea Boboc, județul Buzău.

 

Surprize, lacrimi de fericire și o locuință de vis pentru familia Papuc

 

Totul a fost bine pentru familia Papuc până în 2015. La câteva luni după ce fiul cel mic, Luca, s-a născut, Gabriela s-a îmbolnăvit și, în urma investigațiilor, medicii au descoperit că avea leucemie. Cu toate că a luptat din răsputeri pentru viață, boala s-a agravat, iar mama s-a stins după câteva luni de suferință. Cel mai mare vis al femeii era acela de a trăi alături de familia ei și a construi o casă frumoasă.

 

Sursa cifre: Kantar Media

Continuare pe urmatoarea pagina!

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending