AUDIENŢE TV: VISURI LA CHEIE se menţine în poziţia de lider. Câţi români au văzut emisiunea? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: VISURI LA CHEIE se menţine în poziţia de lider. Câţi români au văzut emisiunea?

Published

on

AUDIENTE TV: Cea de-a doua ediție a noului sezon Visuri la cheie a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 11.4 puncte de rating și 28.8% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, de două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 5.7 puncte de rating și 14.3% share. 

 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:31 – 22:33, la nivel național, aproape 1.9 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:54, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.3 milioane de români.

 

O casă de vis și un viitor mai frumos pentru familia Stanciu

Daniela și Costi, împreună cu cei doi copii ai lor, Sebi și Ioana, aveau o viață fericită și dorința lor era să aibă o casă frumoasă, luminoasă. Din păcate, visul lor s-a oprit în momentul în care Costi s-a îmbolnăvit și nu a mai putut să continue construcția locuinței. Acesta a cerut ajutorul echipei Visuri la cheie și a trimis povestea familiei lui, însă, din păcate, s-a stins după trei infarcturi. Daniela și cei mici au rămas singuri și se descurcă extrem de greu, dintr-un singur salariu, abia își permit să plătească datoriile lunare.

echipa-visuri-la-cheie-ioana-si-sebi

Continuarea pe urmatoarea pagina!

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending