Connect with us

TV Divertisment Show

AUDIENȚE TV Vocea României a fost, aseară, alegerea a peste 1.3 milioane de telespectatori!

Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:39, aproape 1.9 milioane de români se uitau la Vocea României.

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Vocea României a răsunat, aseară, în casele telespectatorilor. Nouă cupluri au urcat pe scenă și au făcut senzație, iar în urma prestațiilor lor, 11 concurenți vor merge mai departe, în următoarea etapă a competiției.

Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:27 – 23:33, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 7.6 puncte de rating și 26.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, ANTENA 1 avea 4.7 puncte de rating și 16.7% share.

Peste 1.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:39, aproape 1.9 milioane de români se uitau la Vocea României.

Johnny Bădulescu și Andrei Petruș, din echipa Horia & Theo Rose, au deschis seara cu un moment care i-a uimit pe antrenori. În urma prestației lor, Theo și Horia au decis să meargă mai departe cu Andrei, însă și Johnny își va continua drumul la Vocea României, pentru că a fost salvat de Smiley. Maria Ojică și Silvia Vișinescu au reușit să aibă un moment bun, deși Maria a avut probleme cu vocea. În urma duetului, Silvia a fost cea care a rămas în echipă. Tot cei doi antrenori au avut de ales și între Marinică Burcea sau Iulia Cotuț, după ce au avut o prestație spectaculoasă, însă doar Marinică merge mai departe.

În Echipa Irina Rimes s-au confruntat două cupluri: Iuliana Galia cu Cosmin Mariciuc și Beti Iordăchescu cu Adriana Gavrilă. Ambele duete au surprins, însă Irina a trebuit să aleagă. Așa că, în urma prestațiilor de pe scenă, antrenoarea a decis să meargă mai departe cu Beti și Cosmin.

Ana Udroiu și Daniela Bejan, din echipa Smiley au făcut un adevărat spectacol pe scenă, cu piesa: „Of, inimioară”. În urma interpretării lor, Pavel și antrenorii au urcat pe scenă și au dansat alături de cele două concurente. Deși nu a fost o alegere ușoară, Smiley a hotărât să meargă mai departe cu Ana. Celălalt battle din echipa sa a fost între Cristina Budeanu și Alejandro Fernandez care au făcut un moment memorabil. Ambii și-au găsit loc în competiție: Smiley a continuat cu Alejandro, iar Cristina a fost salvată de Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a avut de făcut o singură alegere aseară, iar în urma momentului impresionant făcut de Dana Baldovici și Raul Nica, antrenorul a ales să meargă mai departe cu Dana. În echipa sa a mai fost, însă, un duet: Irina Florea și Norig, care a și trecut mai departe. „Irina a fost diagnosticată cu un nodul pe corzi. Are nevoie de repaos total și de recuperare. Știm că KO-urile vor veni destul de repede și nu va fi timp de recuperare. Împreună cu Irina, am hotărât ca ea să nu meargă mai departe pentru că nu ar putea să se recupereze într-un mod ok pentru sănătatea ei și pentru vocea ei pe termen lung”, a explicat Tudor Chirilă.

Nu ratați vinerea viitoare, de la 20:30, ultima ediție din etapa Confruntărilor. Emisiunea Vocea României poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending