Connect with us

Analize

AUDIENŢE TV: VOCEA ROMÂNIEI JUNIOR a debutat cu dreptul! Show-ul a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public!

Published

on

A început Vocea României Junior!

Prima ediția a show-ului le-a adus românilor foarte multă bucurie, entuziasm, zâmbete, emoții și copii extrem de frumoși, cu voci senzaționale, care au făcut scena să vibreze și i-au determinat pe antrenorii Andra, Moga și INNA să apese butoanele și să-și întoarcă scaunele pentru ei. Mihai Bobonete și Robert Tudor au luat în fiecare moment pulsul concurenților și au fost alături de ei cu umor, cadouri și magii.

 

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”BLUE”]A[/rdmof_dropcaps]Prima ediție Vocea României Junior a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Vocea României Junior a înregistrat 12.6 puncte de rating și 27.6% share, de aproape două ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 , care a obţinut 6.7 puncte de rating și 14.7% share.

 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:30 – 22:48, la nivel național, aproape 2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Vocea României Junior, iar în minutul de maximă audiență de la 21:24, peste 2.6 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

 

DEBUTUL VOCEA ROMANIEI JUNIOR 2017:

LOCUL 1 – PRO TV – 12.6% RATING, 27.6% SHARE

LOCUL 2 – ANTENA 1 – 6.7% RATING, 14.7% SHARE

 

Concurenți mici cu voci uriașe

Jessica Lăzărescu a deschis competiția la Vocea României Junior. Ea iubește muzica, iar duminică seară a urcat pe scenă încrezătoare și i-a încântat pe antrenori cu interpretarea în limba albaneză a piesei Suus. Vocea ei puternică i-a impresionat pe Andra, Moga și INNA, care nu au ezitat să-și întoarcă scaunele pentru ea. Cei trei s-au luptat minute în șir pentru vocea Jessicăi, iar Andra a spus: ”S-au întors trei scaune, ce poți să-ți dorești mai mult? Acum ne ai la mâna ta. Mi s-a făcut piele de găină. Atâta putere și atâta sensibilitate! Mi se pare că ai tot ce-ți trebuie să fii în echipa mea.”, iar Jessica a ascultat-o cu atenție și a mers în echipa ei.

 

Micuțul de numai 7 ani, Ioan Ciurea, a făcut spectacol pe scenă! Concurentul a cântat melodia Durli-Durli-Da și i-a fascinat pe antrenori cu vocea lui specială. Andra și Moga și-au întors scaunele pentru a-l cunoaște și au fost fermecați de carisma și de mișcările sale, dar și de faptul că este un adevărat artist. ”Oficial, ești cea mai mare voce! El e o vocea foarte mare pentru cât de mic e!”, a spus Marius Moga, în echipa căruia a mers micuțul Ioan.

 

O prezență boemă pe scena Vocea României Junior, Eva Margină. Concurenta a interpretat piesa Jolene și a fermecat-o pe INNA, care i-a dat câteva emoții Evei și a apăsat butonul în ultimele secunde ale melodiei, însă în momentul în care a văzut-o a fost cucerită de frumusețea ei și a felicitat-o pentru calitățile sale vocale incredibile. ”Bine ai venit la Vocea României Junior! Ești foarte frumoasă, iar piesa pe care ai cântat-o nu face decât să-mi demonstreze că ai curaj și că iubești muzica frumoasă!”, i-a spus INNA.

 

Competiția a continuat cu un rocker adevărat, Andrei Ciurez. Concurentul a cântat plin de nerv melodia Highway to hell, a demonstrat că are o voce puternică, a avut atitudine pe scenă și a convins-o pe INNA să se întorcă și să-l ia în echipa ei. ”Andrei a fost o surpriză. Este foarte diferit de genul de muzică pe care-l abordez eu, dar îmi place, este challenging și asta mă face să trăiesc și să simt experiența concursului.”, a spus INNA la finalul momentului prezentat de Andrei.

 

Cu zâmbetul pe buze și încrezătoare în calitățile ei vocale, așa a urcat pe scenă Daria Rotaru. Concurenta a interpretat piesa Sweet people, iar Marius Moga a fost rapid convins de vocea ei formidabilă și s-a întors pentru a o lua pe Daria în echipa lui. ”Ai cântat foarte implicată. Ai fost implicată-n piesă. Cred că ai repetat-o acasă. Nu aveam cum să te ratez, plus că mie-mi place să cred că toți oamenii talentați care vin aici, vin să învețe, nu vin gata învățați. Și atunci nu cred că am nevoie neapărat de o confirmare a altcuiva, decât a mea că te vreau în echipa mea.”, a spus Moga.

 

Ștefan Badea a cântat duminică, în prima ediție Vocea României Junior, melodia Belle, notre Dame de Paris, iar vocea lui sensibilă a ajuns rapid la sufletul INNEI, care și-a întors scaunul pentru el. Încântată de reprezentația concurentului și de alegerea făcută, INNA a spus: ”Este tot ce am eu nevoie în momentul de față. Bine ai venit în echipa mea! Mă bucur!”.

 

Ultima concurentă a serii, Karina Ștefan, i-a surprins pe antrenori cu interpretarea piesei Proud Mary. Vocea ei puternică a răsunat în întreaga sală, iar Andra, Moga și INNA nu au ezitat să întorcă scaunele, cuceriți fiind de timbrul vocal special al Karinei. Cei trei au luptat cu toate armele pentru ea. ”Karina, coleaga noastră, INNA, vrea să-ți spună ceva: că tu o să fii în echipa mea!”, i-a spus Andra, iar concurenta i-a dat dreptate și a ales să meargă împreună cu ea spre marele trofeu și spre premiul în valoare de 50.000 de euro.

 

După prima ediție Vocea României Junior, situația echipelor arată astfel: Andra și Moga au câte doi concurenți în echipele lor, iar INNA începe sezonul cu trei concurenți.

Românii au avut parte de un spectacol extraordinar, din care nu au lipsit momentele amuzante, emoțiile, energia și vocile fabuloase. Show-ul continuă duminica viitoare, de la 20:30, cu noi concurenți cu calități vocale remarcabile, foarte multă distracție și magie.

 

Foto Credit: PRO TV

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending