Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Vocea Romaniei, lider de audienta pe toate segmentele de public!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

A fost încă o seară plină de muzică bună, energie, tensiune și emoție la Vocea României. În a treia rundă de audiții pe nevăzute, antrenorii au demonstrat că ar face orice pentru concurenții pe care și-i doresc în echipele lor, au avut argumente solide pentru fiecare dintre ei, iar Smiley a apelat la butonul de block pentru a fi sigur că una dintre vocile lui preferate nu va merge la Tudor. Vineri seară, scena a vibrat pe ritmurile pieselor cântate într-un show grandios.

Cea de-a treia ediție a sezonului 8 Vocea României a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.5 puncte de rating și 28.9% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, KANAL D, care a obţinut 4.4 puncte de rating și 13.4% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 21:40, aproape 2 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Cele patru echipe arată din ce în ce mai bine

Tudor, Irina, Andra și Smiley au cunoscut aseară noi concurenți care i-au fermecat cu vocile lor, cu modul în care au interpretat piese dificile, dar și cu atitudinea lor și carisma. Lupta a fost aprigă, iar antrenorii au apelat la toate armele pentru a convinge cele mai bune voci din cea de-a treia rundă de audiții pe nevăzute să meargă mai departe în competiție alături de ei. Tot vineri, Smiley a folosit butonul de block pentru o concurentă ale căreia calități vocale au ridicat publicul în picioare. Astfel, a decis să-l blocheze pe Tudor, iar acesta nu a putut continua lupta, chiar dacă și-a întors scaunul pentru ea.

La finalul celei de-a treia runde de audiții pe nevăzute a fost egalitate pe toate planurile. Fiecare antrenor și-a atras în echipă câte doi concurenți. Dacă Smiley i-a primit bucuros pe Vitalie Maciunschi și pe Andrei Voicu, Andra și-a mărit echipa cu două fete: Claudia Negruț și Diana Strat. După seara de vineri, Irina se laudă și ea cu Dora Gaitanovici și Alina Statie, iar Tudor i-a descoperit pe Origen Todoran și Alma Boiangiu.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul continuă la Vocea României, iar tensiunea crește simțitor!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending