Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Vocea Romaniei, live, lider de audienta!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Opt concurenți cu voci fabuloase au luat cu asalt aseară scena Vocea României, în prima ediție live a sezonului 8!

Telespectatorii au avut parte de un show plin de energie, emoție și efervescență și au primit în casele lor bucuria transmisă de participanții cele mai tari competiții a vocilor. Vineri seară, publicul și-a votat favoriții din fiecare echipă, pe care i-a trimis în semifinala Vocea României: Alma Boiangiu din echipa Tudor, Alexa Dragu din echipa Irina, Renate Grad din echipa Andra și Vitalie Maciunschi din echipa Smiley. Lor li se vor alătura în seara aceasta alți patru concurenți, aleși tot de cei de acasă prin vot, prin sms sau online.

Primul live Vocea României a fost lider de audiență și a înregistrat, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, 6.9 puncte de rating și 19.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1, care a obţinut 5.8 puncte de rating și 16.0% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:42, peste 1.8 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

În seara aceasta, de la 20:30, Lavinia Rusu și Romanița Fricosu, din echipa Tudor; Alina Statie și Dora Gaitanovici, din echipa Irina; Silviu Murariu și Mădălina Coca, din echipa Andra; Sorina Bica și Bogdan Ioan, din echipa Smiley, vor aduce sărbătoarea pe cea mai mare scenă a vocilor.

Concurenții vor interpreta numai melodii românești, într-o ediție live Vocea României, 100% românească. Telespectatorii își pot alege și de această dată preferații prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un vot/echipă.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending