Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV & FOTO: 16 concurenți au strălucit aseară pe scena Vocea României, însă numai opt merg în cel de-al treilea live! Show-ul a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public!

Avatar

Published

on

Românii au aplaudat aseară 16 voci extraordinare și au urmărit un spectacol exploziv în cea de-a doua ediție live Vocea României! Scena a fost inundată de emoție, bucurie, energie și forță, iar Pavel Bartoș a susținut în stilul său inconfundabil întregul show. Telespectatorii și antrenorii au ales vinerea aceasta încă opt concurenți care merg mai departe în competiție.

Aceștia sunt: Ștefan Știucă și Maria Rădeanu, din echipa Tudor; Ana Munteanu și Amir Arafat, din echipa Smiley; Zsuzsana Cerveni și Diana Brescan, din echipa Lori; Mano Botond Raduly și Andreea Dragu, din echipa Despot.

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1 milion de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 1.7 milioane de români.

Cea de-a doua ediție live Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 7.2 puncte de rating și 24% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 care a obţinut 6.1 puncte de rating și 20.2% share.

 

Emoții, bucurie și un spectacol extraordinar

Echipa Despot a spart gheața aseară în cel de-al doilea show live Vocea României. Concurenții au dat totul pe scenă și au interpretat magnific melodiile pe care le-au pregatit în această săptămână împreună cu antrenorul lor. Andreea Dragu a început spectacolul cu piesa Son of a preacher man și a dovedit că are o ureche muzicală extrem de bună și caltățile necesare unui adevărat artist. Mano Botond Raduly a cântat vineri plin de emoții o melodie dificilă, Hello, iar antrenorii au apreciat curajul alegerii sale și contrastele din vocea lui. Catarina Sandu a strălucit pe scenă și a impresionat atât cu apariția sa fabuloasă, cât mai ales cu interpretarea piesei Fighter. Întregul momentul a fost unul dinamic, reprezentând o combinație de forță și delicatețe. Alexandru Arnăutu a adus foarte multă energie și putere prin melodia Sweet child of mine, a comunicat perfect cu publicul și a făcut show pe scenă. La final, doi concurenți au fost aleși să continue competiția: Mano Botond Radulypreferatul publicului și Andreea Dragualegerea lui Despot.

 

Echipa Lori a adus aseară energia și vibrația pe scenă și a reușit să obțină ropote de aplauze. Rufus Martin a cântat două piese, I got a woman și Hai acasă, și a creat un moment fabulos, demonstrând că muzica înseamnă relaxare, bucurie și bună dispoziție, dar și că el este un adevărat showman. Zsuzsana Cerveni pune întotdeauna accentul pe muzică. Aseară a cântat magnific piesa Papa was a Rolling Stone, a transmis foarte multă forță și a primit aprecierea antrenorilor și a publicului. Bogdan Stănică a adus atmosfera de vacanță la Vocea României. Concurentul a interpretat melodia There’s nothing holding me back și a cântat foarte bine pe voce de cap, dar și la chitară. Diana Brescan a surprins prin eleganță, frumusețe și putere. Vocea ei a sunat perfect când a interpretat melodia A night like this, a avut mișcare scenică și a realizat un moment extrem de bine dozat. În cele din urmă, numai doi concurenți merg mai departe la Vocea României: Zsuzsana Cervenifavorita publicului și Diana Brescanalegerea Loredanei.

 

Show-ul a continuat cu echipa Tudor. Cei patru concurenți au uimit încă o dată publicul cu vocile lor formidabile și cu momentele pregătite în detaliu pentru această etapă a competiției. În ciuda faptului că este foarte tânără și fragilă, Daria Grigoraș a surprins cu timbrul ei vocal puternic și cu energia ei. Concurenta a cântat piesa Breakthru și l-a făcut pe antrenorul ei mândru de ea și de faptul că poate aborda cu ușurință orice gen muzical. Ștefan Știucă i-a uluit pe antrenori cu interpretarea lui și cu momentul realizat. A cântat piesa Jersey girl, a trăit totul la intensitate maximă, i-a lăsat pe toți fără cuvinte și a fascinat cu calitățile lui vocale incredibile. Lidia Isac l-a făcut pe Despot să declare că a fost un moment prea scurt și că i-ar fi plăcut să o mai asculte cântând. Concurenta a interpretat melodia There must be an angel, pe care a abordat-o cu foarte mare grijă și sensibilitate. Maria Rădeanu a adus musical-ul în cea de-a doua ediție live Vocea României. Maria a interpretat piesa The impossible și a surprins cu talentul ei desăvârșit, iar Tudor a fost felicitat pentru alegerea făcută. Concurenții au prezentat patru momente fabuloase, însă numai doi merg mai departe: Ștefan Știucăales prin votul publicului și Maria Rădeanualegerea lui Tudor.

 

Echipa Smiley a îmbinat perfect emoția cu energia și efervescența în cel de-al doilea show live, iar concurenții s-au distrat și s-au bucurat nespus de momentele petrecute pe scenă și de aplauzele publicului. Ioana Vișinescu a interpretat într-o variantă reorchestrată pentru ea piesa Superstition, iar antrenorilor le-a plăcut faptul că a rămas în fiecare etapă constantă și că a transformat fiecare melodie pe care a cântat-o până acum în competiție. Amir Arafat a cântat foarte senzual și plin de pasiune melodia Desert rose și a reușit să-i transpună pe toți într-o lume de poveste. Reprezentația lui a bucurat și a transmis foarte multă căldură, alegerea fiind o adevărată surpriză pentru Tudor, care a lăudat întregul moment. Ana Munteanu se transformă complet când este în fața publicului, iar aseară a demonstrat încă o dată că la numai 16 ani scena este locul în care se simte cel mai bine și care vibrează în ritmul notelor muzicale atinse de ea. Răzvan Mărcuci a încheiat cel de-al doilea show live Vocea României pe versurile piesei Dangerous și a încântat antrenorii cu un solo de chitară bass fascinant. Concurentul a fost felicitat pentru prestația sa și pentru faptul că a întregit frumos seara pentru echipa sa. La finalul celor patru momente, doi concurenți continuă lupta pentru marele trofeu: Ana Munteanualeasă de public și Amir Arafatalegerea lui Smiley.

 

Vinearea viitoare, de la 20:30, 16 concurenți, câte patru în fiecare echipă, intră în cea de-a treia ediție live Vocea României și luptă pentru un loc în semifinală.

 

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Foto Credit: PRO TV

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending