Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV & FOTO: 16 concurenți au strălucit aseară pe scena Vocea României, însă numai opt merg în cel de-al treilea live! Show-ul a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public!

Published

on

 

Românii au aplaudat aseară 16 voci extraordinare și au urmărit un spectacol exploziv în cea de-a doua ediție live Vocea României! Scena a fost inundată de emoție, bucurie, energie și forță, iar Pavel Bartoș a susținut în stilul său inconfundabil întregul show. Telespectatorii și antrenorii au ales vinerea aceasta încă opt concurenți care merg mai departe în competiție.

Aceștia sunt: Ștefan Știucă și Maria Rădeanu, din echipa Tudor; Ana Munteanu și Amir Arafat, din echipa Smiley; Zsuzsana Cerveni și Diana Brescan, din echipa Lori; Mano Botond Raduly și Andreea Dragu, din echipa Despot.

 

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1 milion de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:53, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor aproape 1.7 milioane de români.

Cea de-a doua ediție live Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 7.2 puncte de rating și 24% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, ANTENA 1 care a obţinut 6.1 puncte de rating și 20.2% share.

 

Emoții, bucurie și un spectacol extraordinar

Echipa Despot a spart gheața aseară în cel de-al doilea show live Vocea României. Concurenții au dat totul pe scenă și au interpretat magnific melodiile pe care le-au pregatit în această săptămână împreună cu antrenorul lor. Andreea Dragu a început spectacolul cu piesa Son of a preacher man și a dovedit că are o ureche muzicală extrem de bună și caltățile necesare unui adevărat artist. Mano Botond Raduly a cântat vineri plin de emoții o melodie dificilă, Hello, iar antrenorii au apreciat curajul alegerii sale și contrastele din vocea lui. Catarina Sandu a strălucit pe scenă și a impresionat atât cu apariția sa fabuloasă, cât mai ales cu interpretarea piesei Fighter. Întregul momentul a fost unul dinamic, reprezentând o combinație de forță și delicatețe. Alexandru Arnăutu a adus foarte multă energie și putere prin melodia Sweet child of mine, a comunicat perfect cu publicul și a făcut show pe scenă. La final, doi concurenți au fost aleși să continue competiția: Mano Botond Radulypreferatul publicului și Andreea Dragualegerea lui Despot.

 

Echipa Lori a adus aseară energia și vibrația pe scenă și a reușit să obțină ropote de aplauze. Rufus Martin a cântat două piese, I got a woman și Hai acasă, și a creat un moment fabulos, demonstrând că muzica înseamnă relaxare, bucurie și bună dispoziție, dar și că el este un adevărat showman. Zsuzsana Cerveni pune întotdeauna accentul pe muzică. Aseară a cântat magnific piesa Papa was a Rolling Stone, a transmis foarte multă forță și a primit aprecierea antrenorilor și a publicului. Bogdan Stănică a adus atmosfera de vacanță la Vocea României. Concurentul a interpretat melodia There’s nothing holding me back și a cântat foarte bine pe voce de cap, dar și la chitară. Diana Brescan a surprins prin eleganță, frumusețe și putere. Vocea ei a sunat perfect când a interpretat melodia A night like this, a avut mișcare scenică și a realizat un moment extrem de bine dozat. În cele din urmă, numai doi concurenți merg mai departe la Vocea României: Zsuzsana Cervenifavorita publicului și Diana Brescanalegerea Loredanei.

 

Show-ul a continuat cu echipa Tudor. Cei patru concurenți au uimit încă o dată publicul cu vocile lor formidabile și cu momentele pregătite în detaliu pentru această etapă a competiției. În ciuda faptului că este foarte tânără și fragilă, Daria Grigoraș a surprins cu timbrul ei vocal puternic și cu energia ei. Concurenta a cântat piesa Breakthru și l-a făcut pe antrenorul ei mândru de ea și de faptul că poate aborda cu ușurință orice gen muzical. Ștefan Știucă i-a uluit pe antrenori cu interpretarea lui și cu momentul realizat. A cântat piesa Jersey girl, a trăit totul la intensitate maximă, i-a lăsat pe toți fără cuvinte și a fascinat cu calitățile lui vocale incredibile. Lidia Isac l-a făcut pe Despot să declare că a fost un moment prea scurt și că i-ar fi plăcut să o mai asculte cântând. Concurenta a interpretat melodia There must be an angel, pe care a abordat-o cu foarte mare grijă și sensibilitate. Maria Rădeanu a adus musical-ul în cea de-a doua ediție live Vocea României. Maria a interpretat piesa The impossible și a surprins cu talentul ei desăvârșit, iar Tudor a fost felicitat pentru alegerea făcută. Concurenții au prezentat patru momente fabuloase, însă numai doi merg mai departe: Ștefan Știucăales prin votul publicului și Maria Rădeanualegerea lui Tudor.

 

Echipa Smiley a îmbinat perfect emoția cu energia și efervescența în cel de-al doilea show live, iar concurenții s-au distrat și s-au bucurat nespus de momentele petrecute pe scenă și de aplauzele publicului. Ioana Vișinescu a interpretat într-o variantă reorchestrată pentru ea piesa Superstition, iar antrenorilor le-a plăcut faptul că a rămas în fiecare etapă constantă și că a transformat fiecare melodie pe care a cântat-o până acum în competiție. Amir Arafat a cântat foarte senzual și plin de pasiune melodia Desert rose și a reușit să-i transpună pe toți într-o lume de poveste. Reprezentația lui a bucurat și a transmis foarte multă căldură, alegerea fiind o adevărată surpriză pentru Tudor, care a lăudat întregul moment. Ana Munteanu se transformă complet când este în fața publicului, iar aseară a demonstrat încă o dată că la numai 16 ani scena este locul în care se simte cel mai bine și care vibrează în ritmul notelor muzicale atinse de ea. Răzvan Mărcuci a încheiat cel de-al doilea show live Vocea României pe versurile piesei Dangerous și a încântat antrenorii cu un solo de chitară bass fascinant. Concurentul a fost felicitat pentru prestația sa și pentru faptul că a întregit frumos seara pentru echipa sa. La finalul celor patru momente, doi concurenți continuă lupta pentru marele trofeu: Ana Munteanualeasă de public și Amir Arafatalegerea lui Smiley.

 

Vinearea viitoare, de la 20:30, 16 concurenți, câte patru în fiecare echipă, intră în cea de-a treia ediție live Vocea României și luptă pentru un loc în semifinală.

 

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

 

Sursa cifre: Kantar Media

Copyright: ARMADATA SRL

Foto Credit: PRO TV

 

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Te cunosc de  undeva!, lider de audiență la orașe și în toată țara

Published

on

 

Cea de-a cincea ediție a celui de-al 14-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, câștigată de Ada și Cornel Palade, cu o transformare în Patti LaBelle și Celia Cruz a fost aseară lider de audiență la orașe și în toată țara.

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizată de Ozana Barabancea, Andrea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan a adunat în fața micilor ecrane peste 1.5 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:15.

Așadar, la nivelul publicului de la orașe, Antena 1 a fost pe primul loc în clasamentul audiențelor și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (19:59 -23:13 ) o audiență medie de 7.1 puncte de rating și o cotă de piață de 17.3 urmată de DigiSport1, cu 4.9 puncte de rating și 12% cota de piață, în vreme ce principalul competitor, Pro TV a ocupat poziţia a treia în clasament  cu 4.2 puncte de rating și 10.4 % cota de piață.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.1 puncte de rating și 16.4 % cota de piață, urmată de Kanal D, cu 4.9 puncte de rating și 11.4 % cota de piață. Şi la nivelul acestui target Pro TV a ocupat cea de-a treia poziţie în clasament, cu 4.3 puncte de rating și 10% cota de piață.

Sâmbăta aceasta, la Te cunosc de undeva!, Bella Santiago a cântat în travesti ca Steven Kapur, cunoscut drept Apache Indian, Sorana Darclee Mohamad a îmbrăcat costumul popular moldovenesc ca să cânte “Așa ca la noi mai rar”, transformată în marea interpretă Sofia Vicoveanca, pe când Cezar Ouatu și Șerban Copoț au cântat și au dansat în rochițe cu franjuri, asemănătoare cu cele ale personajelor lor, celebrele surori Kessler, Alice și Ellen, două nemțoaice talentate și în mare vogă în anii 1950-1960.

Diana Matei a urcat pe scenă în ritmuri latino, transformată în Meghan Trainor, ca să cânte “Hey, DJ”, Grigore Gherman a imitat-o pe spectaculoasa Loredana, cu hit-ul „Lele”, Alex și Monica Anghel au creat un moment foarte emoționant, transformați în Elvis Presley și Celine Dion, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat despre prieteni, ca Anastasia Lazariuc și Fuego.

Cele mai bune transformări ale galei au fost realizate de Ada și Cornel Palade care, pentru o seară au fost legendarele artiste Patti LaBelle și Celia Cruz.

Momentele coregrafice ale show-ului le-au aparținut celor de la Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Show-ul a avut și un invitat special, Pepe, câștigător al sezoanelor trei și patru Te cunosc de undeva!, care le-a reamintit tuturor una dintre cele mai bune transformări ale sale: Joe Cocker.

 

Sursa:Kantar Media  
Copyright:ARMADATA S.R.L.  
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All urban si National
Perioada 5 octombrie 2019  

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

AUDIENȚE TV

AUDIENTE TV: Antrenorii și concurenții au oferit o nouă seară de neuitat la Vocea României!

Published

on

 

Antrenorii au fost impresionați vineri seară de vocile incredibile ale concurenților, de modul în care ei s-au prezentat în competiție și de ambiția de care au dat dovadă.

A fost o ediție în care emoția și energia au pus stăpânire pe public și pe antrenori, care au reacționat de fiecare dată când au simțit potențialul din glasurile celor care au urcat pe scenă în cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute. Încă nouă concurenți au reușit să întoarcă scaunele și să ocupe un loc într-una dintre cele patru echipe.

Vocea României a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.3 puncte de rating și 27.1% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 5.5 puncte de rating și 16.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, aproximativ 1.7 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul de la Vocea României, iar în minutul de maximă audiență de la 20:52, aproape 2.5 milioane de români au fost cu ochii pe cea mai tare competiție a vocilor.

Voci puternice și concurenți carismatici

Tudor, Irina, Horia și Smiley au descoperit aseară noi voci care i-au făcut să se ridice în picioare și să înceapă lupta pentru ele. Cei patru au fost impresionați de ambiția concurenților și de bucuria cu care au interpretat melodii extrem de solicitante vocal. Din dorința de a câștiga un concurent în echipa lui, Brenciu a decis să-l blocheze pe Smiley.

Nouă voci au reușit aseară să întoarcă scaunele și au ocupat locurile în echipa antrenorilor, după cum urmează: Cătălina Pop, Natalia Selegean, Carmelina Burdeniuc, George Aghinea – echipa Tudor; Alexandru Ciubotaru, Georgiana Ilie – echipa Smiley; Eugeniu Cotruta, Victoria Gudima – echipa Irina și Claudia Marina Badae – echipa Brenciu.

Noi concurenți sunt pregătiți să urce pe scenă pentru a întoarce scaunele antrenorilor vinerea viitoarea, de la ora 20:30!

Vocea României – Doar vocea contează!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Analize

Chefi la cuțite, lider de audiență pe toate categoriile de public! Chef Florin Dumitrescu a oferit cuțitul de aur

Published

on

 

Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață pe toate categoriile de public, luni, cu peste 2 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 20:52.

În intervalul orar 19.59-23.52, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 7,6 puncte de rating și 24,6% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro TV cu 6.6puncte de rating și21,3 % cota de piață.

La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 6,9 puncte de rating și 17,9 % cota de piață, fiindurmată de Pro TV cu 5,7 puncte de rating și 14,6 procente din cota de piață. Şi la nivel national, emisiunea de la Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor, Chefi la cuţite înregistrând 6,6 puncte de rating şi 16,5 cota de piaţã, fiind urmatã tot de Pro TV cu 5,9 puncte de rating şi 14,6 cota de piaţã.

Ultimul concurent al ediției de luni seară Chefi la cuțite a reușit să ridice standardul competiției la rang de „aur”. Ernesto Dosman, bucătar originar din Panama, cu o experiență de peste 27 de ani în bucătărie, l-a convins pe chef Florin Dumitrescu de faptul că el este pionul principal de care are nevoie în lupta sezonului 7: ”Dacă eu pe Bontea nu pot să îl aleg în echipă, pentru că este colegul meu, în schimb, pot să iau pe cineva care să aibă creierul și capacitatea lui. Mulțumesc și bine ai venit la mine în echipă!”, a spus acesta când i-a oferit cuțitul de aur.

Ernesto are 46 de ani, însă a început să gătească încă din adolescență, iar cei 22 de ani petrecuți pe vas, ca bucătar de croazieră, l-au ajutat să se formeze și să se transforme într-un executive chef fără cusur: ”Sunt foarte obișnuit cu presiunea din bucătărie, cu gătitul contratimp. Am experiență, am gătit și pentru 4000 de persoane pe vas.Știu că în acest domeniu este nevoie de multă răbdare și multă muncă pentru a obține rezultate, a mărturisit acesta.

Cu o experiență ce nu poate fi contestată, Ernesto a simțit nevoia unei noi provocări, motiv pentru care s-a înscris la Chefi la cuțite: ”Vreau să ies din zona de confort, iar pentru mine, experiența acestui show este un alt prag pe care mi-am propus săîl trec. Vreau săîmi testez limitele și, în același timp, să lucrez aproape de cei trei chefi, de la care știu că am foarte multe de învățat.

Așa se face că dish-ul lui Ernesto Dosman, o tocăniță din fructe de mare cu sos de roșii, a fost farfuria pe care chef Florin o aștepta încă din primele zile de preselecții ale sezonului 7. Astrele s-au aliniat, căci și concurentul a mărturisit încă de la început că chef Florin este și juratul alături de care s-ar fi văzut lucrând: ”Asta e combinația câștigătoare! Mi-am dorit de la început să fiu cu el, nu îl voi dezamăgi. Îmi place personalitatea lui și felul în care conduce în bucătărie. Este o mare realizare pentru mine că sunt primul concurent din echipa sa”, a spus Ernesto, cuțitul de aur al celui mai tânăr dintre jurații Chefi la cuțite.

Alexandru Popa, din echipa lui chef Sorin Bontea și Ernesto Dosman, din trupa de bucătari a lui chef Florin Dumitrescu sunt, până în acest moment, cei mai talentați doi concurenți care au trecut pragul preselecțiilor în sezonul 7, asigurându-și deja locul în bucătăria Chefi la cuțite. Cu toate acestea, audițiile pe nevăzute continuă cu alte momente spectaculoase, iar chef Cătălin Scărlătescu, singurul jurat ce nu a oferit nimănui acest avantaj încă așteaptă să-și găsească cel mai puternic aliat.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: