Connect with us

A-Z NEWS

AUDIENŢE TV ZILNICE: Cine a câştigat în ziua alegerilor? România TV peste Antena 3 la nivelul întregii zile! Cifre exacte, aici!

Published

on

Reclame

RADAR DE MEDIA vă prezintă cifrele de audienţă înregistrate în ziua alegerilor parlamentare din data de 11 decembrie 2016. Cifrele se referă la publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani. Public care contează pentru televiziune în zona de publicitate.

Cifrele sunt furnizate de Kantar Media şi sunt calculate la nivelul întregii zile, graficele sunt realizate de RADAR DE MEDIA.

 

Astfel, PRO TV a fost pe primul loc, la nivelul întregii zile cu o cifră de 3.5% rating şi 16.2% share, în timp ce principalul concurent, Antena 1 a ocupat locul secund cu o medie de 3.4% rating şi 16.2% share.

Fiind ziua alegerilor posturile de ştiri au înregistrat cifre duble faţă de o zi obişnuită de weekend – mai exact România TV a fost locul 3 cu o medie de 2.3% rating şi 6.4% share, iar rivalul său Antena 3 s-a clasat pe locul 5, după Kanal D cu o medie de 0.9% rating şi 4.5% share.

 

audiente-tv-zilnice-radar-de-media-11-decembrie-2016

 

Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media

Grafice: RADAR DE MEDIA

 

Audienţe TV lunare pentru posturile de SPORT: Scăderi pentru toate staţiile monitorizate, însă Digi Sport 1 rămâne lider de audienţă! Grafice detaliate, aici! 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending