AUDIEȚE TV S-a încheiat etapa semifinalelor! Urmează 4 live-uri de neratat la SuperStar. Show-ul, lider din nou! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

AUDIENȚE TV

AUDIEȚE TV S-a încheiat etapa semifinalelor! Urmează 4 live-uri de neratat la SuperStar. Show-ul, lider din nou!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

O etapă care a început cu 32 de concurenți, cu cei mai buni dintre cei care au completat formularul de înscriere și au avut curajul să arate unei țări întregi că au ceea ce trebuie pentru a deveni următorul SuperStar al țării. Aseară, într-o atmosferă senzațională la Arenele Romane, s-a desfășurat și ultima semifinală.

La finalul interpretărilor, cei patru jurați, Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, au decis că mai departe vor merge Alessandro Mucea și Naomi Prie. Wild card-ul serii a fost oferit de către Marius Moga, iar acesta a decis că Artiom Topal va intra la votul publicului.

Acum cei de acasă trebuie să decidă: 4 concurenți au primit wild card, însă doar 2 se vor califica în live-uri. Maria Ojică, Bianca Bîsceanu, Mădălina Țurcan și Artiom Topal așteaptă, cu emoție, să vadă dacă vor avea ocazia să mai urce încă o dată pe scena SuperStar România!

Emisiunea SuperStar a fost lider de audiență. Show-ul a înregistrat 7.2 puncte de rating și 21.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.7 puncte de rating și 17.2% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 19:58 – 23:02, PRO TV a înregistrat 4.8 puncte de audiență și 17.7% cotă de piață.

Săptămâna viitoare, programul se schimbă! Nu ratați primul live miercuri, 1 decembrie, de la ora 20:30. 10 concurenți vor lupta pentru voturile celor de acasă și pentru calificarea în live-ul de vineri.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending