Connect with us

Emisiuni

Audițiile X Factor au luat sfârșit seara trecută, iar jurații sunt pregătiți pentru Bootcamp

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Ultima etapă de audiții din cel de-al zecelea sezon X Factor a adus concurenți noi în show. Cu toate că Ștefan Bănică și Florin Ristei au primit în echipele lor 3 noi concurenți, toți jurații au  fost nevoiți să ia decizii dificile pentru a definitiva echipele din Bootcamp.

            „Crezi ca putem câștiga împreună X Factor?”, aceasta a fost întrebarea cu care Florin Ristei și-a întâmpinat posibilele concurente din categoria sa. Seara trecută, Bryana Holingher l-a convins pe juratul X Factor că merită un loc în Bootcamp, interpretând piesa lui Beyoncé – Runnin. “Cânți foarte, foarte bine. Mi-a plăcut că ai fost cam singura care a spus că putem câștiga X Factor împreună”, a afirmat mentorul categoriei de fete.

“Poți face față oricărui concurent din echipele colegilor mei. Ne putem gândi la un posibil câștigător X Factor 2021!’’, a fost comentariul lui Ștefan Bănică ce l-a trimis pe Davide Cascini direct în Bootcamp. Grupei lui Ștefan s-a alăturat și Mihai Turbaru, concurentul ce i-a ridicat la dans pe toți cei patru jurați. “Deși ar trebui să dau ultimul răsunsul, ai DA-ul meu. Așa DA!’’, a spus Ștefan Bănică. Cu toate acestea, Delia, Loredana, Florin Ristei și Ștefan Bănică, nu și-au ocupat toate locurile din Bootcamp, fiind nevoiți să aleagă cele mai bune voci de pe lista concurenților cu 3 de DA. Telespectatorii pot afla care va fi formula finală a Bootcamp-ului, vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

            X Factor 10 continuă vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, cu prima ediție din Bootcamp, când concurenții vor încerca să își impresioneze mentorii și să câștige unul dintre cele trei scaune disponibile pentru Battle-uri. Mai mult, în cel de-al zecelea sezon X Factor, Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor fi mai aproape de fani cu o colecție dedicată celor mai înflăcărați telespectatori! Așadar, cei de acasă pot găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul X Factor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending