Connect with us

Emisiuni

Augustin Viziru, a treia vedetă confirmată în reality-show-ul „Ferma Vedetelor” de la PRO TV

Published

on

“Ferma vedetelor”, cel mai tare reality show 100% românesc care va debuta în martie la PRO TV, anunță un nou concurent din lista celor 12 vedete care s-au alăturat provocării. Augustin Viziru este unul dintre cei 12 concurenți gata să facă față vieții la fermă, pregătindu-se intens pentru noile experiențe unice pe care acest format le oferă.

Augustin Viziru nu este la prima colaborare cu grupul PRO TV, el fiind un actor de succes care a atras simpatia publicului în super producții marca Acasă, precum Inimă de țigan și Regina.

“Mi se pare un format foarte interesant, competitiv, și cum mie îmi place foarte mult competiția am acceptat cu drag să fac parte din el. Până acum nu am avut nicio legătură cu mediul de la țară, nu știu cu ce se mănâncă exact, dar sper să învăț din mers cât mai multe lucruri interesante.” – a declarat Augustin.

Astfel, Augustin Viziru se alătură celor două vedete anunțate până în acest moment: Ștefan Stan și Vica Blochina, alături de care va trăi viața la fermă. Pentru 3 luni timpul va sta în loc pentru cele 12 vedete implicate și se va opri în vremea străbunicilor, cu tradiții si condiții de trai neatinse de confortul lumii moderne.

Concurenții se vor confrunta atât cu probe săptămânale date de Mentorul Fermei, cât și cu probe zilnice, iar în fiecare săptămâna doi dintre concurenți vor intra la duel pentru a se lupta să își păstreze locul în concurs, însă unul dintre ei va părăsi competiția. Probele vor fi diverse și îi vor pune pe concurenți în situații limită.

Provocările, intriga, stresul și lipsa hranei cu care vor trebui să se confrunte cele 12 vedete vor fi doar câteva dintre elementele cheie ale show-ului. Cum vor face față și cum vor reacționa în situații extreme, rămâne de văzut la Ferma Vedetelor, din martie la PRO TV.

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

 

[sam id=”12″ codes=”true”]

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending