Aur și argint la London International Awards pentru campania socială „Days of Hope” implementată de Saatchi & Saatchi și în România - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Aur și argint la London International Awards pentru campania socială „Days of Hope” implementată de Saatchi & Saatchi și în România

Published

on

Saatchi & Saatchi a obținut cinci premii pentru campania “Days of Hope” la cea de-a 28-a ediție a festivalului London International Awards. Din totalul trofeelor câștigate, trei sunt de aur și două de argint.

Premiile câștigate la categoriile Integration, Non Traditional – Branded Content, Non Traditional – Guerilla Marketing, Non Traditional – Live Events – Beyond Advertising și Innovative Use of TV/ Cinema/ Online Film situează Saatchi & Saatchi în topul celor mai premiate agenții ale ediției din acest an.

 Campania socială „Days of Hope” are la bază ideea creativă a Saatchi & Saatchi Berlin și a fost implementată pentru prima data în România pentru organizația Samusocial Romania în parteneriat cu televiziunea Prima TV și a fost susținută de Saatchi & Saatchi PR și Newcast, divizie a Zenith Media România.

În cadrul campaniei din ianuarie 2013, timp de cinci zile, cinci oameni ai străzii au prezentat buletinul meteo la Prima TV in cadrul jurnalului „Focus”.

“Sunt bucuros de rezultatele extraordinare ale campaniei Days of Hope obținute și la festivalul de creativitate London International Awards. Ideea simplă de mare impact emoțional a campaniei a înregistrat un succes de mari proporții la toate festivalurile de renume din acest an. Saatchi & Saatchi Romania a contribuit semnificativ la succesul acestei campanii, arătând și de data aceasta că o bună colaborare cu agențiile din rețea poate duce la rezultate semnificative. Meritul este al întregii echipe, iar recunoașterea merge către fiecare persoană implicată în realizarea acestei campanii.”, declară Radu Florescu (foto), CEO Centrade Saatchi & Saatchi.

La nivel internațional, campania a fost implementată în mai multe țări precum Germania, Polonia, Elveția, Rusia, Serbia. Obiectivul campaniei a fost acela de a sensibiliza opinia publică cu privire la pericolele cu care se confruntă oamenii străzii pe timpul iernii.

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending