Connect with us

LIFE STYLE

Aura B. și Mattyas au lansat videoclipul piesei „Boys” și s-au transformat în personaje animate 3D

Published

on

Fermecătoarea Aura B, revine în atenția fanilor după două piese solo cu un featuring de excepție la piesa „Boys” la care a colaborat foarte bine împreună cu Mattyas, amândoi devenind personaje animate 3D în noul videoclip care tocmai s-a lansat.

După două videoclipuri filmate în Londra pentru piesele „Quedate Aqui” și „Trakata” iată că Aura B, revine în atenția fanilor cu mai multe surprize. În primul rând, și-a schmbat look-ul devenind roșcată și a lansat noul videoclip la piesa „Boys”, un featuring cu Mattyas. O altă surpriză pentru fani este că în acest nou videoclip cei doi sunt transformați în personaje animate 3D.

„Între delta și omicron, între pârtia de ski și sala de fitness, mi am făcut timp pentru o colaborare savuroasă!”, ne-a povestit Mattyas care și el e prima oară când devine personaj animat.

 „Este o piesă scrisă de Andy Robert (Any1) și de Emanuela Oancea Pertea și care va fi pe gustul multora, este o piesă foarte dansantă, cu un ritm care pur și simplu nu te lasă să stai jos. Este featuring cu Mattyas și avem personaje animate în 3 D pentru prima oară. Este interesant acest proiect pentru că niciodată n-am mai fost pusă în ipostază asta. Vreau să fie pe placul publiculu, al ascultătorilor, al radiourilor. E o piesă reggaeton, așa cum îmi place mie, cum v-am obișnuit, în limba spaniolă iar Mattyas cântă în engleză. Deși stau în Anglia de 9 ani, limba mea preferată este spaniola. Este foarte apropiată de limba noastră, de limba italiană, pe care o vorbesc foarte bine. Mă atrage muzică latină, eu ascult doar muzică latină”, a mărturisit solista.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending