Connect with us

ALL MEDIA

Aura Zaharia a fost numită CFO al grupului PRO TV. In trecut Aura a lucrat si pentru Antene!

Published

on

Aura Zaharia se alătură echipei PRO TV în funcția de CFO, începând cu 6 ianuarie 2015. Cei 18 ani de experiență ai Aurei în domeniul finanțelor și al auditului vor aduce un aport valoros organizației.

În ultimii 10 ani, Aura Zaharia a deținut funcția de CFO în organizații mari precum Grivco Group, Antena Group (parte a grupului Intact), Țiriac Auto și DTH Television Group. Anterior, ea a fost timp de doi ani Regional Finance Director al Metromedia Telecom Group și Audit Manager la KPMG România timp de 6 ani.

Aura va ocupa poziția deținută în ultimii ani de Matei Drîmboceanu.

“Suntem încântați să îi urăm bun venit Aurei în funcția de CFO al grupului nostru și membru al echipei de management. În acest rol, Aura va avea în cadrul grupului PRO TV responsabilităti precum controlul, planificarea și raportarea financiară, alături de guvernanța corporativă. Sunt convins că expertiza sa va contribui la implementarea cu succes a strategiei de business. De asemenea, doresc să îi mulțumesc lui Matei Drîmboceanu pentru activitatea sa”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Aura a absolvit University of Kent, unde a obținut licența în Economie, are calificarea profesională FCCA (Chartered Certified Accountant) și este membru CECCAR și CAFR.

Aura a declarat: ”Sunt bucuroasă să mă alătur echipei PRO TV, liderul televiziunilor din România, și aștept cu nerăbdare să îmi aduc contribuția la succesul viitor al acestei organizații.”

Foto Credit: PRO TV

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending