Connect with us

Emisiuni

Aurelian Temisan, fascinat de costumele traditionale dobrogene, la „Miss Fata de la Tara”, Prima TV

Published

on

Reclame

Aurelian Temisan este din nou cautator de frumuseti la "Miss Fata de la Tara". De aceasta data, norocul l-a dus in Dobrogea, in comuna Cobadin.

Misiunea nu a fost foarte grea avand in vedere ca in zona sunt fete pe alese: turcoaice, aromance, bulgaroaice si, desigur, romance. Cantaretul a avut insa mult de lucru pentru ca in Cobadin sunt peste 10.000 de locuitori. Aurelian Temisan a facut insa fata cu brio acestui tur de forta, iar la preselectia organizata in comuna s-au inscris aproape 20 de fete.

 Probele alese de Aurelian au fost si ele pe masura evenimentului: sapatul viei viteza, manatul unui  magar sau  cusut viteza. Desigur au fost si probe specifice unui concurs de frumusete, de la defilari in costume traditionale pana la dans modern.

Daca vreti s-o vedeti pe frumoasa aleasa de Aurelian Temisan, nu ratati “Miss Fata de la Tara”, luni, 26 septembrie, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending