Aurelian Temişan faţă în faţă cu… doi Aurelian Temişan la Te cunosc de undeva! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Aurelian Temişan faţă în faţă cu… doi Aurelian Temişan la Te cunosc de undeva!

„E foarte greu când primeşti la ruletă chiar juratul emisiunii!”

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată mâine seară, de la 20:00, la Antena 1 le-a dat mari bătăi de cap lui Emi şi Cuza. Băieţii de la Noaptea Târziu au avut o misiune foarte grea, pentru că artistul care le-a picat la ruletă s-a aflat în faţa lor, pe scenă. Ba mai mult, este chiar unul dintre juraţii transforming show-ului, aşa că tensiunea a fost de două ori mai mare. 

Advertisement

„Avem emoţii foarte mari! E foarte greu când primeşti la ruletă chiar juratul emisiunii. Unde mai pui şi faptul că deja simţi că sezonul se apropie de final şi te cuprinde nostalgia!”, a dezvăluit Cuza, în vreme ce Emi a completat: „Nu e o piesă grea, dar nu e nici uşoară. E un rap, printre primele rap-uri de la noi din ţară, dar are o altă metrică şi tendinţa noastră e să ne ducem cum auzim noi rap-ul acum!”. Tot Cuza a intervenit imediat: „Piesa nu e neapărat genul nostru, dar asta nu înseamnă că nu am stat şi am ascultat-o într-una zilele astea, şi în maşină, şi în căşti, până când… tot n-am înţeles-o!”, a glumit concurentul despre „O Poveste din Vest”, piesa lui Aurelian Temişan din 1991.

Cum se vor descurca cei doi concurenţi şi cum va reacţiona Aurelian Temişan când se va vedea, la dublu, pe scena transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou episod Te cunosc de undeva!, mâine seară, de la 20:00, la Antena 1. 

8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, #NăscuţiPentruSpectacol, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor în fiecare sâmbătă seara, de la 20:00, la Antena 1. Connect-R & Shift, Feli & Nicolai Tand, Jo & Liviu Teodorescu, Eliza & Cosmin Natanticu, Emilian & WRS, Rona Hartner & Johny Romano, Sore & Emma de la ZU şi Emi & Cuza vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 18-lea sezon al show-ului jurizat de către Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. 

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending