Connect with us

Premieră TV

“Auschwitz – Naziștii și soluția finală”, un documentar BBC, in premieră la Digi 24

Redactia Radar de Media

Published

on

Jurnalistul Emil Hurezeanu va fi gazda telespectatorilor Digi24 într-o incursiune în istoria lagărului de la Auschwitz, martor al celui mai diabolic plan al lui Hitler, cel de ucidere în masă a evreilor. Pe parcursul ediţiilor emisiunii “Digipedia”, din 24 si 31 ianuarie, de la ora 21.00, dar şi în ediţia specială a „Jurnalului de seară”, de marţi, 27 ianuarie, Digi24 difuzează documentarul BBC “Auschwitz – naziştii şi soluţia finală”.

În cele 5 episoade, realizate cu ajutorul unor materiale de arhivă rare şi al unor ilustraţii CGI care nu au mai fost difuzate niciodată, documentarul dezvăluie povestea lagărului de la Auschwitz şi a ideologiei din spatele principalei scene a soluţiei finale – planul nazist de eliminare fizică a tuturor evreilor din Europa.

Pe 27 ianuarie, în ziua în care se implinesc 70 de ani de când Armata Roşie a eliberat lagărul ororilor, la „Jurnalul de seară”, începând cu ora 21.00, Cosmin Prelipceanu si Emil Hurezeanu îi invită pe telespectatori să urmărească poveşti absolut cutremurătoare. Cei doi jurnalisti vor discuta despre imaginile şi documentele unicat, care au stat la baza realizarii documentarului BBC, obţinute după deschiderea arhivelor secrete sovietice.

Foto Credit: Digi 24

CITESTE SI:


Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending