Connect with us

Sport

Auto – Formula 1: Vettel (Red Bull), cel mai rapid în testele de marţi dimineaţă

Published

on

Pilotul german Sebastian Vettel (Red Bull), câştigătorul ultimelor trei ediţii ale Campionatului Mondial de Formula 1, a semnat cel mai bun timp al testelor efectuate marţi dimineaţă pe circuitul Catalunya de la Montmelo, în apropiere de Barcelona.

Vettel a fost înregistrat pe un tur de pistă cu timpul de 1min.23sec.046/1000, reuşind să-i devanseze pe finlandezul Kimi Raikkonen (Lotul) – 1min.23sec.571/1000 şi pe spaniolul Fernando Alonso (Ferrari) – 1min.23sec.626/1000.

De menţionat că dublul campion mondial Fernando Alonso s-a aflat la primul său contact cu noul monopost F138 al Scuderiei de la Maranello, spaniolul neparticipând la testele anterioare care au avut loc la Jerez.

Al patrulea timp al dimineţii – 1min.23sec.733/1000 – a fost înregistrat de venezueleanul Pastor Maldonado, la bordul noului monopost Williams dotat cu motor Renault, FW35, care a fost prezentat chiar înaintea debutului testelor de pe circuitul Catalunya.

AGERPRES

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending