Auto: Raliu VTM în apropiere de Deva - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Auto: Raliu VTM în apropiere de Deva

Published

on

Cel puţin 25 de piloţi licenţiaţi sau amatori sunt aşteptaţi, duminică, 22 aprilie, la prima ediţie a raliului de viteză în traseu montan (VTM) ‘Cupa Căprioara’, ce va avea loc pe un traseu situat în apropiere de municipiul Deva, competiţia fiind organizată de ACR Hunedoara şi Clubul Sportiv Auto-Karting Hunedoara.

Concursul se va desfăşura în regim de circulaţie închisă pe un traseu prestabilit, care începe la ieşire din Deva şi urcă spre Cabana Căprioara, pe o lungime de 3,3 kilometri, cu 8 viraje dreapta şi 8 viraje stânga.

‘Sperăm că va fi o competiţie extrem de atractivă. Drumul a fost asfaltat în toamna anului trecut şi este perfect pentru această competiţie’, a declarat joi directorul ACR Hunedoara, Ioan Dumitru Ştaier.

Între piloţii care şi-au anunţat prezenţa la Raliul VTM Căprioara se află Mihai Câmpeanu, care a pregătit o maşină mult mai puternică decât în alţi ani, cu care va concura în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.

‘Voi conduce cu o maşină mult mai puternică, pe care vreau să o testez şi să o prezint suporterilor. Cu această maşină voi concura şi în campionatul naţional’, a precizat Câmpeanu.

Organizatorii au anunţat că circulaţia spre Cabana Căprioara va fi închisă duminică, între orele 9-16. Raliul va avea două manşe de concurs, programate între orele 13.15 şi 15.00, iar festivitatea de premiere se va desfăşura la Cabana Căprioara, duminică, de la ora 17.00.

AGERPRES

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending