Automatizari porti la cel mai bun pret de pe piata ! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Automatizari porti la cel mai bun pret de pe piata !

Published

on

Sa locuiesti la curte este in momentul de fata un adevarat trend pentru ca o casa la curte ofera mai multe avantaje decat o locuinta in cadrul unui bloc. Un nivel sporit de liniste, detinerea unei curti, posibilitatea de a realiza un gratar in propria curte sau de a inota in piscina din propria curte sunt doar cateva dintre principalele avantaje oferite de catre locuitul la curte.

Acest tip de locuinta vine si cu cateva dezavantaje, nivelul de securitate fiind probabil cel mai important dezavantaj oferit de catre locuitul la curte. O casa la curte este mai predispusa la spargeri decat o casa dintr-un bloc pentru ca este mult mai usor de intrat intr-o astfel de locuinta. Aceasta problema se poate remedia destul de usor prin montarea unui sistem de supraveghere video si prin montarea unui gard si a unei porti de cea mai buna calitate. Gardul si poarta nu sunt utilizate doar pentru nivelul de securitate pe care il ofera proprietatii ci si pentru aspectul pe care il ofera. Se spune ca un om gospodar se cunoaste de la poarta motiv pentru care este necesar ca poarta sa fie de cea mai buna calitate si sa aiba un aspect cat mai elegant. Tehnologia a avansat foarte mult si in ceea ce priveste modul in care se construieste o poarta motiv pentru care in momentul de fata ai posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de porti.

Automatizarea portii este un concept care sporeste gradul de siguranta si confort

Pentru a putea spori graul de securitate oferit de catre poarta dar si pentru a imbunatati modul de utilizare a portii este necesara utilizarea unui sistem de automatizari porti. Acest sistem este unul performant si ofera o serie de beneficii, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

  • Asa cum am afirmat deja, sistemul de automatizare a portii imbunatateste considerabil gradul de securitate al casei. Datorita angrenajelor utilizate in procesul de automatizare a portii este aproape imposibil de patruns intr-o curte care este prevazuta cu o astfel de poarta.
  • Este mult mai simplu de deschis o poarta care beneficiaza de un sistem de automatizare. Ai o poarta generoasa din punct de vedere a dimensiunilor realizata dintr-un material rezistent care face ca greutatea portii sa fie mare? In cazul in care raspunsul este afirmativ este clar ca trebuie sa achizitionezi un sistem de automatizare a portii pentru a putea facilita utilizarea portii. De ce sa depui efort fizic de fiecare data cand trebuie sa pleci sau sa vii acasa atat timp cat exista optiunea de a deschide poarta simplu, rapid si fara depunerea unui efort fizic? Automatizarea portii face ca portile care se deschid cel mai greu sa se deschida foarte usor si simplu. Gratie utilizarii automatizarii portii nu vei mai fi nevoit sa te dai jos din autovehicul in momentul in care doresti sa intri sau sa iesi din curte. Confortabil, nu-i asa?
  • Proprietatea care este ingradita de un gard prevazut cu o poarta automatizata se bucura de un nivel ridicat de apreciere. Acest aspect conteaza in momentul in care doresti sa vinzi proprietatea. Faptul ca aceasta are porti automatizate creste valoarea proprietatii.
  • Te scuteste de neplacerile cauzate de venirea iernii. Cred ca fiecare proprietar de curte stie cat de neplacut este iarna sa deschizi o poarta care nu este automatizata. Dezapezirea portii este una dintre cele mai populare activitati pe care trebuie sa o faci in timpul iernii in cazul in care nu detii un sistem de automatizare a portii.

Sfaturi pentru a alege cel mai bun sistem de automatizare a portii

Pentru a te putea bucura de toate beneficiile oferite de catre utilizarea unei porti automatizate trebuie sa alegi cu mare atentie sistemul de automatizare si firma de la care achizitionezi sistemul pentru ca in momentul de fata exista mai multe astfel de sisteme, fiecare dintre acestea oferind atat avantaje cat si mici dezavantaje. Pentru a putea achizitiona un echipament de calitate premium trebuie sa tii cont printre altele de urmatoarele aspecte:

  • Experienta avuta de catre firma de la care doresti achizitionarea sistemului de automatizare. O firma care are o vasta experienta in acest domeniu de activitate este cu siguranta alegerea pe care trebuie sa o faci pentru a putea beneficia de cel mai performant sistem de automatizare a portii.
  • Nivelul de trafic este un aspect foarte important care trebuie avut in vedere in momentul alegerii sistemului de automatizare a portii. Pentru a nu avea surprize neplacute este recomandat ca sistemul achizitionat sa fie adresat unui trafic mai intens decat traficul pe care il preconizezi ca o sa il ai.
  • Modalitatea de acces in curte se face pietonal sau cu ajutorul unui autoturism? Exista diferente motiv pentru care trebuie sa stabilesti cu exactitate acest detaliu inainte de a decide care este sistemul de automatizare care se potriveste nevoilor avute.
  • Nu in ultimul rand, solutia de rezerva in cazul producerii unei avarii este un aspect pe care daca il ignori este foarte posibil sa te trezesti cu surprize neplacute.

Concluzii

Automatizarea portii este un concept destul de nou pe piata din tara noastra. Pentru a te putea bucura de toate beneficiile oferite de catre utilizarea unui astfel de sistem este necesar ca acesta sa fie de cea mai buna calitate si sa fie montat de catre o firma care are o vasta experienta in acest domeniu de activitate. O astfel de firma este capabila nu doar sa ofere cea mai buna optiune pentru automatizarea portii ci poate oferi un astfel de sistem la un raport pret – calitate foarte avantajos pentru client.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending