Connect with us

LIFE STYLE

AVA a lansat o variantă contemporană a melodiei ,,Mărioară de la Gorj”

Published

on

Pe 15 august, cu ocazia sărbătorii de Sfânta Marie Mare, AVA a oferit cel mai frumos cadou tuturor sărbătoriților, o reinterpretare originală a vestitei sârbe gorjenești – ,,Mărioară de la Gorj”.

Cunoscută și sub denumirea de ,,Lung îi drumul Gorjului”, ,,Mărioară de la Gorj” este prima piesă din trilogia pe care o pregătește AVA și a fost popularizată în anul 1937 de Maria Lătărețu, cea mai strălucită cântăreață a Gorjului.

„“Marioara de la Gorj” este o piesă din folclor pe care o îndrăgesc de mic copil și mi-am dorit să o reinterpretez în stilul meu. Piesa face parte dintr-o trilogie, urmează să mai lansez încă două piese și abia aștept să le împărtășesc cu voi” a declarat AVA despre noua piesă.

Viguroasă și totodată veselă, această sârbă cunoscută publicului larg în varianta Mariei Tănase, ne cânta despre dor și dragoste.
Re-interpretată de AVA și produsă pentru Sonus Records de Tornado Twist, mix&masterul fiind realizat la Sonus Records, noua piesă are un sound fresh, este actuală și numai bună de ascultat în mașină, la un festival sau la o petrecere.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending