AVA lansează "Hai pleacă!”, primul single de pe EP-ul "Emoții" - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Muzica

AVA lansează „Hai pleacă!”, primul single de pe EP-ul „Emoții”

Published

on

Cel mai nou EP al Avei intitulat ,,Emoții” a debutat astăzi cu prima piesă. ,,Hai pleacă!” însumează toate emoțiile pe care artista le trăiește în momentul în care o relație este pe sfârșite. ,,Hai pleacă” este piesa în care majoritatea fetelor se vor regăsi. AVA cântă despre acel moment în care realizezi că tu și el aveți drumuri diferite. Astfel, alegi să renunți la relație chiar dacă încă vă iubiți.

 

Cu un sound sensibil și un vibe melancolic, prima piesă este singura de pe EP în care artista cântă singură. Urmează colaborări de top cu artiști cunoscuți din industria muzicală autohtonă.

 

,,Hai pleacă” este prima piesă de pe al doilea EP. al meu, ,,Emoții”. Este un cântec sensibil, care reprezintă una dintre etapele vieții mele… Îmi place să îmi cânt trăirile, sentimentele, emoțiile și dorințele.” – a mărturisit cântăreața despre cel mai nou single.

 

AVA este artista care s-a remarcat la Vocea României și care, până să se dedice carierei sale solo, a colaborat cu artiști precum Andra, Delia, Loredana, Damian Drăghici, Sișu, Puya, Antonia, Feli, Alex Velea, Miru și Smiley, alături de care a cântat timp de şase ani. ,,Emoții” este al doilea EP din carieră după debutul cu ,,27”. În prezent, aceasta are propria școală de canto – Music City și este cea care a pus bazele label-ului Sonus Records.

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending