Connect with us

ENTERTAINMENT

AVA, nuntă-surpriză cu cel mai bun prieten și lună de miere alături de Beyonce

Published

on

Reclame

AVA, artista cunoscută pentru colaborările și piesele de succes, precum „Emoții” sau „Fluturi în stomac”, a făcut luna de miere alături de Beyonce.

La doar câteva zile după nuntă, AVA și Bogdan, alesul inimii sale, au plecat într-o mini-lună de miere în Bruxelles și Amsterdam, iar acolo au întălnit-o și pe Beyonce, la unul dintre cele mai grandioase spectacole din turneul european.

Fană înfocată de mică a celebrei artistei de peste ocean, AVA nu a putut sta departe, iar gândul că o să fie alături de Beyonce, preț de câteva ore, a făcut-o cea mai entuziasmată și a fost în al nouălea cer la show-ul divei din Tarile de Jos.

„M-am bucurat că totuși am reușit să fac o poză cu Beyonce la Madame Tussauds, chiar și în acest fel. Concertul a fost uimitor, magnific, am toate laudele din lume, mi-a remixat așa viziunea asupra muzicii și a ceea ce înseamnă un artist complet!”, a declarat AVA despre Beyonce.

Și asta nu e tot, pe lângă concertul lui Beyonce, AVA și-a mai făcut un cadou inedit. Frumoasa artistă a absolvit examenul de licență cu brio în muzică și a luat 10.

În urmă cu doar o lună de zile, AVA spunea „DA” pentru totdeauna în fața lui Dumnezeu, a soțului ei, a familiei, dar și a celorlalți invitați.

AVA s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al său, Bogdan. Cei doi s-au cunoscut cu mai mulți ani în urmă, pe vremea când erau doar prieteni foarte buni, n-au mai vorbit o perioadă de timp, iar când s-au regăsit, în mai puțin de doi ani, flacăra iubirii i-a făcut să își unească destinele și să se căsătorească.

Frumoasa blondină a fost plină de emoții și a plâns de fericire la cel mai important moment din viața ei. Obișnuită să cânte în fața a mii de oameni, datorită carierei impresionante de peste 10 ani de zile în industria muzicală, se pare că acum AVA nu a mai fost la fel de stâpână pe sine, fiind vulnerabilă la aceste clipe unice.

AVA: „Nu m-aș fi gândit că o să fiu atât de sensibilă în ziua nunții mele. Cumva, am conștientizat că din momentul ăla, voi cu Bogdan trup și suflet, vom fi 2 în 1.”

Artista a ales o rochie albă simplă, dar cu detalii foarte interesante, complimentele din partea celor din jur, neîntârziind să apară.

La nunta sa, AVA a dansat până dimineața și cum nu se putea să stea de o parte, artista a și urcat pe scenă și a cântat piesa „Je t`aime” pe care i-a dedicat-o în special soțul ei, DJ Kobin (Bogdan), dar și invitaților.

Feli, celebra fetiță ventriloc Ana-Maria Mărgean, familia Dobrincu, dar și mulți alții, s-au aflat printrii invitații de la nunta AVEI.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV5 ore ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV3 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show3 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV3 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show3 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni4 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending