Connect with us

LIFE STYLE

AVA & Pepe au cântat împreună într-un concert online de excepție

Published

on

AVA este artista cu o voce remarcabilă, puternică și pe care cu siguranță nu ai cum să o uiți dacă o vei asculta. Ea s-a remarcat încă de la vârsta de 14 ani, atunci când a devenit vocea principală a unui grup muzical.

Au urmat colaborări cu cei mai mari cântăreți din România, printre care – Smiley, Andra, Loredana, Delia, Antonia, Feli, Damian Drăghici, Connect-R, Puya, El Nino, dar și mulți alții. De asemenea, a dublat vocea personajelor principale din Viva High School Musical Argentina și Viva High School Musical Mexico.

Invitată în cadrul concertului online, organizat de Pepe, AVA a făcut show de zile mari. Artista a cântat de la piesele proprii – „Emoții”, „Unde ești”, „Fluturi în stomac”, până la muzică populară, manele adaptate în versiune pop, piese de mare renume, precum „I have nothing”, „Je t`aime”.

„Doamne, ce frumos cânți”, „O voce nemaipomenită”, „AVA, ne-ai emoționat până la lacrimi”, „Superb, mi s-a zbârlit părut…” – au scris internauții la interpretările artistei.

De asemenea, AVA și Pepe, au cântat chiar și o melodie împreună, „Ziua în care tu m-ai sărutat”, iar publicul a fost în extaz.

AVA a emoționat publicul pâna la lacrimi cu piesa „Îngerii nu plâng” de la regretata Laura Stoica. Dacă nici tu nu ai auzit acest cântec până acum, cu siguranță interpretarea AVEI te va face să plângi.

Iar la final, cântăreața a terminat tot într-o manieră emoționată – cu piesa „Je t`aime”.

AVA este dovada vie a perseverenței, a muncii asidue și a faptului că dacă îți dorești, orice se poate.

Anul acesta, artista promite să arate o altă latură de-a sa și proiecte care mai de care mai inedite. Noile single-uri sunt pregătite să iasă și ele la suprafață și noi abia așteptăm.

Până atunci AVA, urmează să se distreze la petrecerea pe care o avea cu ocazia zilei de naștere, pe 24 februarie.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending