AVAMPREMIERA Lora şi Connect-R cântă la ţambal pe scena „Next Star” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

AVAMPREMIERA Lora şi Connect-R cântă la ţambal pe scena „Next Star”

Published

on

La „Next Star”, juraţii Lora şi Connect-R îi vor părăsi pe colegii lor, Maria Cârneci, Pepe şi Vasile Muraru şi vor urca pe scena show-ului pentru a cânta la ţambal. Connect-R mărturiseşte că nu a mai încercat niciodată acest instrument, dar consideră că atitudinea este foarte importantă: „Hai Lora şi tu! Totul e din atitudine, nu trebuie să ştii să cânţi foarte bine”, a glumit juratul de la „Next Star”.

Lora nu va sta pe gânduri, va accepta provocarea lui Connect-R şi-l va da la o parte pe colegul său de la ţambal. Ce a urmat rămâne de văzut la „Next Star” în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, Andrada îi va impresiona pe juraţi cu o piesă extrem de dificilă, „Adagio”, a Laurei Fabian, iar Aiana Maria, puştoaica în vârstă de cinci ani îi va ridica pe Lora, Connect-R, Pepe, Maria Cârneci şi Vasile Muraru de pe scaune şi îi va determina să urce pe scenă să cânte şi să danseze alături de ea.

Copiii extraordinari ai românilor le vor face şi de data aceasta misiunea grea juraţilor pentru că numere de dans, teatru, muzică uşoară şi populară vor face spectacol pe scena show-ului „Next Star”.

 

 La „Next Star” se construiesc amintiri de neuitat, iar de asta se va convinge şi Teodor Danci, un concurent din Constanţa care are frică de înălţime. Puştiul în vârstă de 11 ani va avea parte de surpriza vieţii lui pentru că Dan Negru îl va ajuta să-şi învingă această teamă.

Next Star- elicopter 1

Chiar înainte de a cânta pe scena de la „Next Star”, Dan Negru îl va invita la un tur asupra oraşului cu elicopterul. „Juriul va mai aştepta puţin până vei cânta, pentru că acum îţi vei lua geaca pe tine. Un elicopter ne aşteaptă chiar acum în parcare!”, declară Dan Negru în timp ce îl ia de mână pe Teodor şi se grăbeşte către primul zbor al concurentului.

Cum va reacţiona puştiul rămâne de văzut în această seară la „Next Star”, pe Antena 1, începând cu ora 20:30.

Dan Negru

Foto Credit: Antena 1

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending