Connect with us

Emisiuni

AVAMPREMIERA Visuri la Cheie prezintă în această săptămână povestea unui erou

Published

on

 

Cea de a doua ediție Visuri la Cheie prezintă în această săptămână povestea de viață a lui Mădălin Geabelea, un copil de doar 11 ani, erou al așezării rurale în care locuiește.

 

Miercuri seară, începând cu ora 20:30 la PRO TV, Dragoș Bucur și echipa sa formată din Adela, Alina și Andrei ajung în județul Olt, în apropiere de Slatina. Povestea de viață care va fi prezentată în cea mai nouă ediție Visuri la Cheie este extrem de impresionantă. Ajutat de tatăl său, Mădălin a salvat în luna mai a acestui an un copil căzut într-un puț lăsat descoperit. Fără să stea pe gânduri, el s-a băgat să scoată copilul de doar 3 ani captiv în fântână. Dragos Bucur visuri la cheie

Povestea lui Mădălin a făcut rapid înconjurul României. Pe cât de impresionantă povestea de viață a copilului, pe atât de dezolantă gospodăria familiei Geabelea. Acoperișul construit de tatăl lui Mădălin prin care ploaia șiroia puternic în interior, chirpiciul de pe jos mereu umed în zilele friguroase de iarnă sau lipsa apei curente sunt doar câteva dintre aspectele mai puțin fericite ale poveștii. Însă, mai presus de toate, omenia și curajul de care dau dovadă membrii familiei Geabelea sunt lucrurile cele mai de preț.

„Echipa Visuri la Cheie ajunge în această săptămână la o familie mândră. O familie de români adevărați, care ar sări oricând în ajutorul semenilor. Oameni simpli, care nu pun preț pe lucrurile materiale. Am fost primiți cu extrem de multă căldură de această familie, de parcă eram prieteni de-o viață. Ăsta e spiritul de român adevărat, oameni care fac bine, dar cu care, din păcate, soarta nu a fost prea generoasă. Povestea lor de viață li s-a schimbat în câteva zile, lucru posibil doar credinței în oameni”, a declarat Dragoș Bucur.

Solidaritatea umană și dorința de a returna binele făcut de Mădălin vecinului pe care l-a salvat vor mobiliza întreaga suflare a satului. Ediția din 5 noiembrie va fi presărată cu emoții sincere ale unei familii de români adevărați, de oameni care au pus întotdeauna pe primul loc semenii. Oameni cu suflet mare, pentru care lipsurile sunt prea puțin relevante. Echipa Visuri la Cheie - Dragos, Adela, Alina si Andrei

Visuri la Cheie este singura emisiune din România care are puterea de a schimba destine, emisiunea în care lucrurile se întâmplă prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Foto Credit: PRO TV

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Horia Brenciu, dezvăluire pe scena X Factor: ”Eu am fost călușar când eram mic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Horia Brenciu și Carla’s Dreams sunt cuprinși de nostalgie în cadrul celei de-a opta ediții X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, după ce unul dintre concurenți le amintește juraților de propria copilărie.

Ștefan Leonte a surprins pe toată lumea în momentul în care a mărturisit că face parte din trupa de dans a lui nea Mărin.

”Fac parte din trupa ”Larisa și Marin Barbu”. E un om care ține ștafeta sus și asta este foarte bine. Dacă te vede că îți dorești un lucru te ajută foarte mult. Văzând că am ureche muzicală mi-a zis ”merită să încerci, du-te și vezi ce se întâmplă și noi te susținem”. Nea Mărin mi-a urat succes și m-a sfătuit să nu am emoții”, a declarat Ștefan, care a ales să cânte o melodie patriotică intitulată ”Când avea să moară Ștefan”.

Piesa a fost una care i-a stârnit amintiri lui Carla’s Dreams, dar și o părere de rău lui Horia Brenciu care spera să aibă ocazia să joace dansul călușarilor în compania unuia dintre dansatorii din trupa lui nea Mărin.

”Piesa asta o știu de la grădiniță. Eu vă mulțumesc că ați validat copilăria mea”, a declarat Carla’s Dreams.

”Mie îmi pare foarte rău că nu am dansat. Eu am fost călușar când eram mic. Acum dezvăluirile sunt la ordinea zilei”, a spus, la rândul lui, Horia Brenciu.

Dacă Horia Brenciu va dansa sau nu până la urmă călușarul și dacă talentul muzical al lui Ștefan Leonte este pe măsura talentului său de dansator, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Mihai Bendeac către Horia Brenciu, în culisele X Factor: ”Eu nu merit asta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cea de-a opta ediție X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, este presărată cu o mulțime de momente neprevăzute. Mihai Bendeac va fi protagonistul unei secvențe neașteptate în culisele X Factor.

Diseară, pe scena X Factor, va urca pentru a doua oară Mihaela Platon, pe care însă Mihai Bendeac o vede pentru prima dată. După ce tânăra de 18 ani interpretează piesa ”It’s a man’s world”, actorul îi face o mărturisire surprinzătoare: ”Te voi conduce în culise în genunchi, asta este penitența mea pentru că nu am crezut în tine.”

Și pentru că jurații au fost uimiți de gestul lui Mihai Bendeac, Horia Brenciu s-a oferit să-i cureţe acestuia pantalonii după ce a mers în genunchi prin culise.

”Nu cred, nu cred așa ceva. Eu nu merit asta”, îi spune Mihai Bendeac lui Horia Brenciu.

Cum va reuși Mihaela Platon să-i impresioneze pe jurați și ce-l face pe Mihai Bendeac să aibă o astfel de reacție, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Ce rețete inedite își vor face apariția în cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se află la masa jurizării Chefi la cuțite pentru un nou sezon al celui mai iubit show culinar, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Banda misterioasă le-a dat ocazia să încerce până în acest moment cele mai inventive, bizare, sau delicioase preparate, iar sezonul cu numărul șase nu vine mai prejos. Creativitatea concurenților va fi pusă față în față cu un juriu obiectiv și dur, tocmai de aceea unii dintre candidați au făcut alegeri culinare aparte, pentru a se asigura că apariția lor va fi una memorabilă.

Astfel, în cel de-al șaselea sezon, telespectatorii vor afla și mai multe secrete culinare, sau pașii prin care pot obține o serie de rețete atipice. Dacă o studentă le va propune chefilor un preparat egiptean, “porumbel umplut cu orez”, un arhitect este convins că va face impresie cu „rocoto la cuptor”, un ardei cu o iuțime de trei ori mai puternică decât cunoscutul jalapeño mexican. Nici „înghețata de mici”, sau „sarmalele vietnameze” nu vor lipsi de sub cloșurile misterioase, dar lista preparatelor ce vor surprinde cu adevărat trioul imbatabil nu se încheie aici.

Cea mai mare frică a chefilor, rețetele vegane și vegetariene, își vor face și ele apariția, desprinse din gastronomia indiană sau turcească. Astfel, telespectatorii vor putea afla cum pot găti o tartă franțuzească cu un blat sănătos din multicereale și ce ingrediente pot folosi pentru a realiza rețete ideale și în perioada de post. O nutriționistă ce adoptă stilul de viață vegan va încerca să facă impresie cu o tocăniță ce conține un ingredient interesant, un fruct asiatic rar, ce nu s-a mai aflat până acum sub cloșuri: jackfruitul.

Ce părere vor avea chefii despre această farfurie exotică și cum vor juriza preparatul neobișnuit, cei din fața micilor ecrane vor vedea în noul sezon Chefi la cuțite, ce va avea premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending