Connect with us

Emisiuni

Avanpremieră. Călin Goia și Voltaj vin, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!” Care sunt transformările săptămânii?

Published

on

Reclame

O nouă seară de show și voie bună, sâmbătă, 2 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, cu transformări totale și o… nuntă de familie, la “Te cunosc de undeva!”.

Anda Adam se mărită și, cum familia ei biologică este împărțită pe patru continente, familia “Te cunosc de undeva!” îi va organiza o nuntă muzicală pe care aceasta să n-o uite niciodată. Sâmbătă seara, la Antena 1, Anda va îmbrăca rochia albă, în avanpremiera nunții ei programate în luna iunie, se va transforma într-o mireasă foarte sexy și se va bucura de urările muzicale ale foștilor ei colegi, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Alina Pușcaș, Cosmin Seleși, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

Jackpot-ul serii îl va aduce pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, cu ajutorul  lui Andrei Ștefănescu de la Alb Negru, pe… Călin Goia. Cei doi vor interpreta alături de ceilalți componenți ai trupei Voltaj, piesa “De la capăt”, care va reprezenta România la Eurovision Song Contest de la Viena.

Pentru ediția de sâmbătă, ultima dinaintea semifinalei, concurenții și-au pregătit foarte riguros transformările. După succesul fulminant pe care l-au avut în postura celor două surori de la Azucar Moreno, Denisa și Raluca de la Bambi au de dus acum la bun sfârșit o nouă provocare latină, plină de patos și flamenco, dar în travesti: Gypsy Kings.

juriu te cunosc de undeva

Foto Credit: Antena 1

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending