Connect with us

Emisiuni

Avanpremieră. Maria Buză și Mircea, fratele Alinei Eremia vin, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”. Care vor fi transformările serii?

Redactia Radar de Media

Published

on

Explozie de energie, ritmuri și bună dispoziție sâmbătă, 21 februarie, la “Te cunosc de undeva!”, pe cea mai surprinzătoare scenă din România.

Daniel Iordăchioae va cânta pentru prima oară în travesti. Cu bucle lungi și blonde, bluză vaporoasă și tocuri de 10 cm, Daniel Iordăchioae va fi, pentru câteva ore, Celine Dion. Oana Sîrbu va întruchipa o artistă cu un șarm special, Marina Voica, iar Alina Eremia va fi energicul interpret de muzica populară Benone Sinulescu. Surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi se vor transforma în colegii lor Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru, pe când aceștia din urmă îi vor imita pe Smiley și Uzzi. Lidia Buble va intra în pielea Rihannei, artista ei preferată, Liviu Vârciu va cânta “Just a gigolo”, transformat în multicolorul David Lee Roth, iar Cezar Ouatu va deveni Mark Knopfler, solistul trupei Dire Straits.

Maria Buză va veni sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, pentru unul dintre momentele extraconcurs – Jackpot. În gala de sâmbătă, la Jackpot, Cezar Ouatu se va transforma în Maria Buză și va cânta alături de aceasta o melodie din repertoriul artistei.

Un alt moment extraconcurs, în premieră în acest sezon, este Portret de familie, în cadrul căruia concurenții vor cânta alături de cineva drag, foarte apropiat. Sâmbătă, Alina Eremia va apărea pe scenă alături de fratele ei mai mic, Mircea. Cei doi se vor transforma în Mary J.Blige și Bono, solistul trupei U2, și vor cânta piesa “One”.

Ce situații neprevăzute apar în cadrul show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 21 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție spectaculoasă a show-ului “Te cunosc de undeva!”

 

Denisa de la Bambi și-a făcut o perucă din părul lui Kamara

Sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, surorile Denisa și Raluca Tănase de la Bambi se transformă în colegii lor, Andrei Ștefănescu și Kamara de la Alb Negru.

Este foarte interesant că, pentru această transformare, am purtat pe cap și în barbă, lipit în smocuri, părul lui Kamara. El s-a tuns acum două săptămâni, și-a păstrat părul și l-a adus la machiaj, într-o pungă. A fost foarte frumos din partea lui, pentru că nu exista o perucă cu textura asta de păr. Cinci ore am stat la machiaj în ziua aia, să mi se lipească tot acest păr”, povestește Denisa, amuzată.

te cunosc de undeva

“N-am imitat-o. M-am jucat. Nu poți s-o imiți pe Marina Voica”

Tot diseara la “Te cunosc de undeva!”, Oana Sîrbu se va transforma în Marina Voica, o artistă cu un șarm special, și va cânta piesa “Ce vrei tu, mare albastră?”.

Pe Marina Voica am văzut-o pe scena de la “C-tin Tănase” întâi și-ntâi, mică fiind, apoi la Teatrul Foarte Mic, la repetițiile cu Petre Geambașu (căruia-i datorez mult din experiența mea de scenă) și formația Star 2000. Cânta o piesă internațională grecească, ceva cu “strunelor… voi sunteți balsamul fiecărui dor…” și bătea din tamburină… m-a frapat! O artistă complexă, cu o personalitate fascinantă, cu un ritm și un șarm unice, cu un timbru inconfundabil și de un profesionalism desăvârșit. O artistă cu care am crescut, ascultându-i muzica în familie, grație tatălui meu care aducea discuri de vinil pe 45 de turații. Așa ascultam cu toții muzică românească și internațională la pick-up.

Mi-a plăcut că are un soi de inaccesibilitate. Mister. O nostalgie, o tristețe undeva ascunse. Un soi de fatalitate. Ritm. Mi-a plăcut abordarea unor piese unice și a ritmului latino american. Dacă am primit vreun sfat din partea sa? Ohhh… am primit un sfat ce ține de viața personală, de viață, în general, pe care l-am urmat târziu, cam prea târziu, după ce-am depășit anumite experiențe. Alte lucruri le-am observat fără să mi le spună. M-am regăsit în multe forme artistice ale Marinei”, povestește Oana Sîrbu.

În ceea ce privește transformarea sa de sâmbătă, de la “Te cunosc de undeva!”, Oana adaugă.

N-am imitat-o. M-am jucat. Nu poți s-o imiți pe Marina. O poți duce în derizoriu, într-o formă de parodie, imitându-i accentul rusesc. Dar are o personalitate mult prea profundă. Și-apoi, e o profesionistă. Nu m-am sfătuit cu absolut nimeni în ceea ce privește pregătirea personajului. Așa am simțit”.

La rândul său, doamna Marina Voica spune că va urmări transformarea Oanei de sâmbătă, de la “Te cunosc de undeva!”. “I-am văzut pe toți cei care m-au imitat la “Te cunosc de undeva!”. Mă voi uita și sâmbătă, să o văd pe Oana. Oana este fana mea! O știu de când era o fetiță. Venea la mine acasă cu chitara și cânta Recent, am cântat împreună la Sibiu. Avem multe afinități, eu și Oana”, ne-a mărturisit doamna Marina Voica.

Cum va reuși Oana Sîrbu să o imite pe Marina Voica, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 21 februarie, de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”.

Foto Credit: Antena 1

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending