Connect with us

Emisiuni

Avanpremieră. Momente incredibile, emoție și lacrimi, duminică, la “Next Star”, cu Dan Negru la Antena 1

Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Șapte noi copii talentați, din toate zonele țării, vin duminică, 22 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, într-o nouă ediție spectaculoasă și emoționantă a show-ului prezentat de Dan Negru.

Emil este un băiețel talentat la muzică, din Craiova, care și-a dorit să ajungă la “Next Star” ca să cânte muzică populară și să anunțe că își caută o… familie. Copilul în vârstă de 11 ani a fost abandonat de mama lui, pe când era foarte mic, într-un spital din Constanța și, de atunci, a fost crescut de mai mulți asistenți maternali.

Tot duminică, la Antena 1, va veni Daria, o fetiță din București, celebră peste hotare, dar despre care românii n-au auzit. Copila de 10 ani este cunoscută în Statele Unite ale Americii, Franța, Italia, Irlanda, Germania, Japonia, țări în care muzica ei este difuzată la numeroase posturi de radio.

În aceeași ediție, o fetiță de 8 ani va realiza un număr de acrobație la bară senzațional care-i va face pe toți jurații să sară de pe scaune și să se crucească. Cine este această copilă și care este povestea ei, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică seară. Tot atunci, îi vor cunoaște și pe ceilalți patru copii care vor veni să-și demonstreze talentele.

Ediția din 22 martie a talent show-ului va marca și prima discuție în contradictoriu între jurați. Cine este concurentul care va aprinde scântei între Lora, Pepe, Maria Cârneci, Connect-R și Vasile Muraru, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminică, de la ora 20.30, la “Next Star”.

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending