Avanpremieră. Talentul autentic revine astăzi la PRO TV în show-ul Romanii au talent! Care sunt noutăţile serii?

1
1064
Juriu ROMANII AU TALENT PRO TV

Cel de-al cincilea sezon al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii a debutat cu succes vinerea trecută, inregistrand audiente record, detalii aici.

Telespectatorii au avut parte de toate ingredientele unui spectacol memorabil: momente surprinzătoare, inedite, pline de emoţie, talente diverse şi autentice care au ridicat sala în picioare, alături de numere amuzante care au stârnit hohote de râs şi comentarii savuroase din partea juriului.

Distracția revine astazi la PRO TV, de la 20:30, în cea de-a doua ediţie a noului sezon Românii au talent. Cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român, cât şi pentru cel de originalitate în valoare de 10.000 de euro, continuă mâine seară cu multe surprize.

Juraţii Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis, împreună cu cel mai iubit cuplu de prezentatori, Smiley şi Pavel Bartoş, sunt pregătiţi să le ofere telespectatorilor cea mai spectaculoasă seară de vineri.

Mâine vom afla ce jurat nu îşi mai poate stăpâni emoţiile şi izbucneşte în lacrimi în momentul în care unul dintre concurenţi îşi va etala talentul pe scenă, dar şi dacă momentele incredibile de magie, balet sau acrobaţie vor reuşi să ridice sala în picioare şi să primească DA din partea juriului.

https://youtu.be/k_STXvGGapw

Comentarii