AVANPREMIERĂ. Transformări speciale, dansuri fiebinți și personaje sexy, azi, la “Te cunosc de undeva!”

0
909

Cea de-a zecea săptămână a transformărilor totale aduce tranformări speciale, dansuri fierbinți și personaje sexy , sâmbătă, 15 noiembrie, de la ora 20:30, la “Te cunosc de undeva!”.

Ruleta i-a pregătit lui Florin Ristei o nouă transformare de voce specială. El îl va imita pe Cezar Ouatu și va cânta remarcabil, dar amețește după ce interpretează piesa acestuia, “It’s My Life”.

„Aceeași senzație am avut-o și sezonul trecut, când am imitat-o pe Angela Gheorghiu. E o altă impostație cu care nu sunt obișnuit. Când ții o notă lungă ți se duce aerul și, când tragi următoarea gură de aer, “ecranul” ți se învârte și se face negru. De multe ori când am repetat piesa asta mi s-a făcut negru ecranul”, a declarat Florin Ristei.

Cu toate aceste inconveniente, prestația sa artistică a fost lăudată de însuți Cezar Ouatu, care va fi invitatul special al acestei gale. “Ristei a cântat fantastic!”, spune el.

Jorge va interpreta din nou un rol în travesti – Loalwa Braz, de la Kaoma – și, împreună cu baletul condus de Furnica, va invita pe toată lumea la dans, pe ritmuri fierbinți de lambada.

Pentru seara de sâmbătă, Pepe a primit din partea ruletei un personaj peste care timpul trece fără să lase urme, Tom Jones, iar CRBL se va transforma încă o dată în Puff Daddy, personajul care i-a adus și titlul de câștigător al primului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”. “10” se numește piesa de dragoste pe care Lora a repetat-o toată săptămâna pentru transformarea în Florin Chilian.

Rona Hartner va aduce pe scenă o vedetă care nu a fost niciodată la “Te cunosc de undeva!”. Ea se va transforma în Mireille Mathieu și va cânta un “Pariser Tango” în limba germană, cu accent franțuzesc. Anda Adam, care o va imita pe Rihanna, va demonstra cât de sexy poate deveni o femeie când dansează cu o… umbrelă.

Maria Buză se va transforma în Irina Loghin și va cânta “Mândră și frumoasă-i Valea Prahovei”, îmbrăcată cu unul dintre costumele populare ale cunoscutei interprete.

Și tot sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, pentru prima dată un artist se va transforma simultan în două personaje ale căror glasuri sunt, la rândul lor, foarte greu de imitat: Diana Ross și Lionel Richie. Artistul care a acceptat această provocare este Cezar Ouatu, invitatul special al acestei gale.

Ce alte surprize a mai pregătit echipa “Te cunosc de undeva!”, veți vedea în această seară de la ora 20.30.

Florin Ristei Cezar Ouatu

Foto Credit: Gabriela Arsenie

Comentarii