joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăȘTIRIADVERTORIALEAvantajele coroanelor dentare din ceramică Emax

  Avantajele coroanelor dentare din ceramică Emax

  Avantajele coroanelor dentare din ceramică Emax

  Pe termen lung, o dantură neîngrijită, cu multe carii și infecții, cu dinți pierduți și alte probleme îți poate afecta atât sănătatea, cât și starea de bine și imaginea pe care o prezinți zilnic în societate. Din fericire, eforturile specialiștilor în implantologie și estetică dentară au condus astăzi spre ceea ce noi numim zâmbet de revistă.

  Coroanele dentare din ceramică se numără printre cele mai recomandate soluții pentru refacerea danturii. Sunt estetice, durabile, ușor de îngrijit și pot acoperi atât dinții naturali, în urma unui tratament, cât și implantul dentar, pentru a-i oferi rezistență și aspect estetic plăcut.Click aici pentru a afla mai multe detalii despre întreaga procedură. În cele ce urmează, ne vom rezuma la avantajele coroanelor dentare Emax.

  Ce sunt coroanele dentare din ceramică Emax?

  Înainte de a discuta despre beneficiile aduse zâmbetului tău, trebuie să știi că Emax este un tip de ceramică presată, unul dintre cele mai bune materiale folosite în prezent în stomatologie. Astfel, o coroană Emax este o coroană dentară integral ceramică, care acoperă partea vizibilă a dintelui.

  De cele mai multe ori, acest tip de coroane dentare este recomandat pacienților care și-au pierdut dinții din zona frontală, pentru a încărca implantul dentar. De altfel, este recomandat și celor care au dinții profund afectați de carii, cu colorații inestetice sau care, din diferite alte motive, nu mai sunt mulțumiți de aspectul dinților de pe arcadă.

  Avantajele oferite de ceramica Emax

  Coroanele dentare din ceramică Emax sunt realizate cu ajutorul tehnologiei CAD-CAM, ceea ce înseamnă precizie și integrare perfectă cu restul dinților. Iată care sunt cele mai importante avantaje:

  • Naturalețe: Datorită materialului, dar și datorită faptului că sunt realizate dintr-un strat subțire de ceramică, aceste coroane dentare oferă un aspect estetic foarte frumos și natural – motiv pentru care sunt adesea recomandate pentru partea frontală a danturii;

  • Biocompatibilitate: Ceramica Emax este bine tolerată de organism. În plus, datorită faptului că nu există un suport de metal, se recomandă adesea persoanelor care prezintă diferite alergii;

  • Durată de viață îndelungată: Coroanele realizate din acest material au o durată de viață ce poate depăși 15 ani, dar e foarte important ca pacientul să aibă o igienă orală adecvată și să ajungă la stomatologie după fiecare 6 luni;

  • Restaurare conservatoare: Pentru a aplica o coroană dentară din ceramică Emax, se va elimina o cantitate minimă din țesutul dentar.

  Mai mult decât atât, coroanele din ceramică Emax sunt rezistente, nu se pătează și nu se decolorează, integrându-se foarte bine cu restul danturii.

  Diferența dintre coroanele Emax și alte tipuri de coroane dentare

  Pacienții apreciază coroanele dentare din ceramică Emax datorită aspectului estetic deosebit. Pe de altă parte, e important de reținut și faptul că au o rezistență mai mică la șocuri, comparativ cu alte materiale, mai ales dacă ne referim la zonele care presupun forțe masticatorii mai mari. De aici și ideea că sunt recomandate, de cele mai multe ori, pentru partea frontală a danturii. Sigur, toate aceste detalii vor fi atent analizate la prima întâlnire cu specialiștii.

  Este foarte important să discuți cu medicul stomatolog pentru a decide dacă ți se potrivesc coroanele dentare din ceramică Emax. În urma consultației se va găsi cea mai bună alternativă pentru zâmbetul tău, iar la final, după ce vei ajunge la rezultatul mult dorit, poți cere sfaturi și recomandări pentru a prelungi durata de viață a acestora.

  Așadar, coroanele dentare din ceramică pot aduce numeroase avantaje zâmbetului tău. Acestea au un aspect natural, se integrează bine cu ceilalți dinți de pe arcadă și sunt bine tolerate de organism. Întreabă medicul dacă și tu ai nevoie de coroane dentare Emax!

  romania@whitepress.com

  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente