Connect with us

ȘTIRI

Avantajele fierăstrăului de masă

Published

on

Avantajele fierăstrăului de masă

Pentru toate lucrările de bricolaj sau de amenajare a teritoriului, mai ales dacă ești profesionist în domeniu, vei avea nevoie de un fierăstrău ingco pentru a-ți îndeplini diversele sarcini. INGCO este un brand nou intrat pe piața din România, dar cu multă experiență pe piețele internaționale din toată lumea ( Italia, Ecuador, Australia, Grecia, Portugalia, Rusia etc.).

Există mai multe tipuri de fierăstrău. Totuși, ceea ce ne interesează aici este fierăstrăul de masă.

Instrument de tăiere perfect, îți permite să faci tăieturi precise, rămânând în același timp pe o masă. În afară de acest avantaj impresionant, fierăstrăul de masă are și altele. Care sunt acestea? Citește mai departe!

Precizie extremă

Un fierăstrău este înainte de toate un echipament de tăiere, care este responsabil pentru despicarea anumitor materiale considerate dure. În ceea ce privește fierăstrăul de masă, acesta promovează o tăiere extrem de precisă. Într-adevăr, acest fierăstrău, fiind așezat și ținut pe o masă, nu este susceptibil să alunece. Masa este unul dintre cele mai de încredere suporturi pentru acest tip de tăiere.

Astfel, fierăstrăul este pus în condiții potrivite, pentru a-ți permite să tai perfect drept. În acest fel, vei respecta linia așezată pe material, pentru utilizarea corectă a acestuia.

Versatilitate impresionantă

Trebuie remarcat faptul că un fierăstrău de masă poate tăia și bucăți mari de material. Aceste materiale sunt de mai multe feluri si anume lemn, plastic, PVC și metale destul de rezistente. Acest lucru se datorează motorului său care este înzestrat cu o putere uluitoare, permițându-i să taie cele mai dure materiale.

De asemenea, ajută la tăierea plăcilor și la tăierea mai multor materiale. Cu alte cuvinte, fierăstrăul de masă este capabil să te ajute la toate tăieturile, indiferent de materialul care face obiectul acestuia.

Ușurință de tăiere

Atât timp cât fierăstrăul de masă este capabil să taie toate tipurile de materiale, este de la sine înțeles că vei avea o ușurință deconcertantă în a-l folosi. Într-adevăr, motorul său are suficientă putere pentru a-ți permite să îți desfășori munca.

Prin urmare, nu va trebui să faci un efort mare, deoarece fierăstrăul se va ocupa de tot. Tot ce trebuie să faci este să-l direcționezi pe calea ta, iar lama se va ocupa de restul. Vei avea așadar capacitatea de a finaliza munca obositoare, fără a-ți folosi toată energia.

O multitudine de lame

Un fierăstrău circular, în ciuda a ceea ce s-ar putea crede la prima vedere, nu are doar un fierăstrău. Într-adevăr, îl poți folosi cu o multitudine de lame. În general vândute separat, aceste lame pot fi adaptate la anumite materiale.

Advertisement

După cum ai înțeles, aceasta înseamnă că o lamă folosită pentru tăierea lemnului nu poate fi folosită pentru a tăia metal sau PVC. Schimbarea materialului în timpul tăierii este, de asemenea, ca și schimbarea lamei.

În plus, se aleg și in funcție de tăietura ce urmeaza a fi facută. Prin urmare, poți regla lama în funcție de grosimea tăieturii, sau chiar în funcție de înălțimea acesteia. Prin urmare, fierăstrăul circular de masă trebuie considerat unul dintre cele mai eficiente materiale în bricolaj.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending