Connect with us

Business

Avantajele utilizarii unui aspirator de spalat geamuri

Published

on

Curatarea geamurilor reprezinta o sarcina dificila pentru orice gospodina, sarcina care de cele mai multe ori este amanata pana in ultimul moment datorita faptului ca accesul in partea exterioara se realizeaza destul de greu.

Marii producatori au inteles aceste lucruri si au venit in ajutorul gospodinelor cu produse eficiente si practice al caror rol este acela de a le simplifica munca. Aspiratoarele pentru spalat geamuri sunt usor de utilizat si pot fi folosite pe diverse suprafete, inclusiv pe oglinzi sau pe cabinele de dus. Suna bine, nu?

De ce ar trebui achizitionat un aspirator de spalat geamuri?

In primul rand, un astfel de produs reuseste sa indeparteze in profunzime urmele de murdarie de pe geamuri atat pe partea interioara, cat mai ales pe partea exterioara. Urmele de degete, urmele de apa dispar ca prin minune fara nici cel mai mic efort ceea ce reprezinta un mare punct in plus in special pentru gospodinele care nu au prea mult timp de pierdut.

Aspiratorul de spalat geamuri este prevazut cu un recipient de colectare a murdariei, dar si cu un pulverizator care elimina o cantitate suficienta de detergent astfel incat curatarea suprafetelor sa se realizeze in mod temeinic.

Un alt mare avantaj il reprezinta dimensiunile reduce. Un astfel de aspirator este foarte usor de manevrat de catre orice membru al familiei. Nu ocupa nici prea mult spatiu in momentul depozitarii asa ca poate fi pastrat cu lejeritate in orice zona a locuintei.

In general, geamurile rand mereu pline de scame datorita carpelor folosite ceea ce inseamna ca rezultatul final nu este intotdeauna unul mult prea multumitor. Avantajul aspiratoarelor pentru geamuri este ca sunt dotate cu o racleta care lasa suprafetele perfect curate si stralucitoare.

Avand in vedere avantajele pe care produsul il ofera in momentul achizitionarii, potentialii client ar trebui sa tina cont de unele aspecte pentru a se asigura ca beneficiaza de un aparat calitativ si performant:

  • Capacitatea – rezervorul ar trebui sa aiba o capacitate de cel 100 ml pentru a permite curatarea eficienta si integrala a tuturor suprafetelor din locuinta fara sa fie nevoie de reumplerea periodica.
  • Durata de viata – un produs eficient trebuie sa aiba o autonomie de cel putin 30 de minute pentru a permite gospodinelor sa termine de curatat geamurile. Un punct in plus il reprezinta modelele prevazute cu semnal de avertizare in momentul in care aspiratorul trebuie reincarcat.
  • Accesoriile – un aspirator pentru geamuri trebuie sa fie dotat cu o serie de accesorii utile precum o laveta cu microfibra sau un brat telescopic. In felul acesta, pot fi sterse chiar si zonele mai greu accesibile asa cum sunt colturile exterioare ale geamurilor unde cu greu ajung gospodinele pentru a indeparta murdaria acumulata.
  • Garantia – orice produs achizitionat trebuie sa fie insotit in mod obligatoriu de garantie in cazul in care apar anumite defectiuni care trebuie remediate.

Specialistii de la www.OnlineReview.ro recomanda modelul Karcher WV 2 Premium. Acesta este prevazut cu un recipient suficient de incapator pentru colectarea mizeriei, are o autonomie de pana la 25 de minute si este prevazut cu accesorii utile precum laveta din microfibra care permite stergerea eficienta a tuturor suprafetelor, inclusiv a placilor de faianta.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending